Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » KRITIKÁT: Szerinted milyen...

KRITIKÁT: Szerinted milyen hangom van? Néha jónak/néha ultra gáznak érzem. Kezdjem el képezni és lehet belőle valami?

Figyelt kérdés

Ha rossz, ha jó írd le! Köszi!

17/f vagyok

vagy

vagy

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2009. nov. 14. 14:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
a felvétel első részében azthittem hogy férfi énekel:D am jó a hangod, nekem tetszik, lehet hogy nem nyomod le hollywoodot egyből, de szerintem énekelj eggyüttesben mindenképp, és ottmég tovább fog fejlődni a hangod, szóval csak így tovább:)
2009. nov. 14. 14:14
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
szerintem is egész jó a hangod, megérné képezni!!!
2009. nov. 14. 14:18
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

nem rossz, járj énektanárhoz szerintem.

viszont az nem tetszik, ahogy a refrént énekled.

2009. nov. 14. 14:20
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
35 másodperctől 50 másodpercig olyan mint, ha egy csaj énekelne. Szerintem ez már késő elkezdeni képezni, de egy próbát talán megérne.
2009. nov. 14. 14:33
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

A hallással azért baj van! Totál pontatlan intonáció. Nem vagy képes ugyanazt a hangmagasságot egymás után kétszer eltalálni. Például.

Továbbá nyisd a szád, énekelj ne nyögj! Stb.

2009. nov. 14. 14:42
 6/11 A kérdező kommentje:
köszönöm! nagyon örülök a hogy így gondoljátok :) köszönöm a kritikát!
2009. nov. 14. 15:00
 7/11 anonim ***** válasza:
72%
mi a címe ennek a számnak? írok mindjárt kritikát is, csak még nem hallgattam végig...:D
2009. nov. 14. 15:04
 8/11 anonim ***** válasza:
86%

szerintem nem veszítesz semmit azzal, hogy ha eljársz énektanárhoz. Amúgy tényleg, a hangképzéssel van gond(olyan mintha fejben énekelnél) és a hangokat sem mindig találod el. Próbáld meg a dalt részletekben elénekelni, zene nélkül, lassan. És amikor már teljesen tisztának érzed, akkor énekeld zenével. Klasszisokkal jobb lesz (szerintem).

üdv

~al.ly.~

2009. nov. 14. 15:06
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Minek örültél. Én most meghallgattam. Ez siralmas. Te nem is énekelsz, csak mondod a szöveget is nyögsz meg nyávogsz. Könyörgöm ne hidd, hogy jó hangod van. Akik jól akarnak énekelni azok korán elkezdik és 4-5 évig képzik a hangjukat. Én 8-9 éves koromban kezdtem el énekelni. Most ott tartok, hogy már a 3. énektanár válogat be a 3. kórusba. Viszont neked ez már eléggé késő. Itt nem arról van szó, hogy nem lehetséges, csak arról, hogy mivel egymás után kétszer nem vagy képes kiénekelni ugyanazt a hangot, ezért egy dalt pláne nem fogsz tudni elénekelni. Egyébként már valaki leírta, hogy volt egy olyan rész ahol olyan hangod volt, mint egy lánynak. Ez nem pozitív kritika. Egy 17 fiúnak ne legyen lányos, nyervogós hangja. Nem tudom ki gondolja, hogy neked olyan hú de jó hangod van, de ő se hallott még jó hangot. Ne gondolj magadról többet, mint amennyi vagy.
2009. nov. 14. 15:18
 10/11 A kérdező kommentje:

Egy szóval sem mondtam hogy jót gondolok róla,csak mivel engem ez érdekel,szeretném folytatni. Lassan kétéve rendszeresen járok kórusban és ott is mondják hogy nem rossz,csak külön képezni. Örülök a rossz és jó kritikának,mert a jónak örülni,a rosszból tanulni lehet,amit páran leírtak próbálom betartani és figyelek rá. Nem is vártam hogy azt írják hogy Justin Timberlake vagyok,csak kiváncsi voltam rá,hogy érdemes-e még eljárni énektanárhoz.

/Link a számhoz: http://www.youtube.com/watch?v=8JUvbJekM88/

2009. nov. 14. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!