KRITIKÁT: Szerinted milyen hangom van? Néha jónak/néha ultra gáznak érzem. Kezdjem el képezni és lehet belőle valami?
Ha rossz, ha jó írd le! Köszi!
17/f vagyok
vagy
vagy
* Automatikusan eltávolított tartalom.
nem rossz, járj énektanárhoz szerintem.
viszont az nem tetszik, ahogy a refrént énekled.
A hallással azért baj van! Totál pontatlan intonáció. Nem vagy képes ugyanazt a hangmagasságot egymás után kétszer eltalálni. Például.
Továbbá nyisd a szád, énekelj ne nyögj! Stb.
szerintem nem veszítesz semmit azzal, hogy ha eljársz énektanárhoz. Amúgy tényleg, a hangképzéssel van gond(olyan mintha fejben énekelnél) és a hangokat sem mindig találod el. Próbáld meg a dalt részletekben elénekelni, zene nélkül, lassan. És amikor már teljesen tisztának érzed, akkor énekeld zenével. Klasszisokkal jobb lesz (szerintem).
üdv
~al.ly.~
Egy szóval sem mondtam hogy jót gondolok róla,csak mivel engem ez érdekel,szeretném folytatni. Lassan kétéve rendszeresen járok kórusban és ott is mondják hogy nem rossz,csak külön képezni. Örülök a rossz és jó kritikának,mert a jónak örülni,a rosszból tanulni lehet,amit páran leírtak próbálom betartani és figyelek rá. Nem is vártam hogy azt írják hogy Justin Timberlake vagyok,csak kiváncsi voltam rá,hogy érdemes-e még eljárni énektanárhoz.
/Link a számhoz: http://www.youtube.com/watch?v=8JUvbJekM88/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!