Hogyan kezdjem? (akik tapasztaltabbak azok írjanak, de mindenkinek a válaszát várom)
Egyertek az elozovel
Nemhiszem, h sokat tudna segiteni a baratnod, max 1-2 tanacs.
Szerintem menj magantanarhoz 0,5-1 evig, ha komolyan akarod, o megmutatja az alap akkordokat, skalakat, stb:)
Es, ha mar kepbe vagy kb, akkor hallasbol is tanulthatsz...Alegtobb hires\elismert gitaros is altalaban igy csinalta.
Good luck!
két barátnőm is tudd,az egyik gitározik s mellette hegedűl úgy hogy ő már nagyon ügyes :) itt lakik szerencsére a szomszédomban és ma átmentem.tök jól ment. 10 perc alatt megtanultam az Á-DÚR-t és az É-DÚR-t
Szerintetek ez jelent valamit,elég jó haladás?
és köszönöm a válaszokat.^^
http://www.youtube.com/watch?v=O3hU-nO8tho
Ha hasonlót szeretnél tanulni a késöbbiekben akkor fordulj nyugodtan hozzám.Viszont ha te valami lazábbra gondoltál abban is segíthetek,INGYEN.Ha írsz egy Skypeot,MSNt,Emailt (Inkább skypeot vagy msnt,mert akkor jobban tudunk majd haladni) akkor szívesen segítek ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!