Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi a baja csomó mindenkinek...

Mi a baja csomó mindenkinek LL. Juniorral?

Figyelt kérdés
2011. márc. 5. 16:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
en nem tudom, hogy mennyi embernek van vele esetleg baja, de en nagyon szeretem. gyonyoru hangja van es nagyon tehetseges. akik utaljak azok vagy raszistak vagy irigyek szerintem :)
2011. márc. 5. 16:39
 2/12 anonim ***** válasza:
17%

ANYI HOGY CIGÁNY!!!!!!!!!!

TAKARODJON HAZA INDIÁBA!!!!!!!!!!!!

(ONNAN JÖTTEK)

2011. márc. 5. 16:51
 3/12 Thurston ***** válasza:
Ja, lehet, hogy iagaza van az elsőnek. Mivel én rasszista sem vagyok, meg elég durva lenne, ha az ő tehetségét irigyelném, így inkább csak röhögök rajta, meg többnyire szarok rá.
2011. márc. 5. 16:54
 4/12 anonim ***** válasza:
tehetsége lehet hogy van,de nem akkora mint ELVIS,JON BON JOVI,BOB MARLEY,BRIAN JOHNSON(AC/DC énekese)MICHAEL JACKSON).Nekik téleg van/volt tehetségük.őket mindig halgatni fogják(ezek örökslágerek) :D
2011. márc. 5. 16:59
 5/12 anonim ***** válasza:
0%
1.mert cigány...ez már elég ok lenne,2.amit régen csinált,zenét...höhh...zenét...nos...amiben régen énekelt...höhh...énekelt...na szóval...ami szart régen kiadott a mancsai közül,elég magyar ellenes dolgok voltak.Ki is a rászizsdá?
2011. márc. 5. 17:11
 6/12 anonim ***** válasza:
A válasz megírásának időpontja: ma 16:59 <- akkor te a tobbi magyar eloadot is szarnak tartod ugye?
2011. márc. 5. 18:47
 7/12 anonim ***** válasza:

16:59 es vagyok.

Nem mindegyiket.Egy csomót imádok is :D Pl az Edda,Republic,Sub Bass Monsters,Animal Canibals.

(ezeket imádom)

2011. márc. 5. 19:47
 8/12 A kérdező kommentje:
ha nem lenne cigány akkor persze nem lenne semmi baj vele mi? -.-"
2011. márc. 5. 20:53
 9/12 anonim ***** válasza:

Én akor se halgatnám ha nem lenne cigány,mert egyszerüen undorodok töle.

de szard le hogy a többiek mit mondanak!halgasd azt amit akarsz!:)

és ne törödj mások véleményével!:)

17,5/F

2011. márc. 5. 22:07
 10/12 anonim ***** válasza:
Nagyképű, gagyik a zenéi és az "énekhangja" is csupán béna nyávogásból áll. Ezenkívül semmi bajom vele, de amúgy sem nagyon érdekel.
2011. márc. 7. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!