Elakarok kezdeni kitározni. Hogyan kezdjem?
Gyakorolj akkordokat:
A bal oldali vonal a legvastagabb E húr és a vízszintes vonalak a bundok jelőlése és a pontok azok amiket le kell fognod
És ezt is próbáld eljátszani mert ez jó kezdésnek:
Előző válaszolonak:
Az az elején nem számít mert az alapokat meg kell tanulni utána lehet mást is
Szerintem pedig az alapoknál is fontosabb, hogy kedvet, és főleg sikerélményeket kapjon az ember az elején!
Ha tankcsapda, akkor keress tőlük egyszerűbb számokat, és próbáld meg azokat lejátszani. Sztem guglival sok használható segédanyagot, kottákat, akkordokat, stb. találsz tőlük. Például ez is jó lehet kezdéshez:
Aztán, ha már kezded érezni a dolgot, és kedvet kaptál, akkor majd valóban érdemes lesz az alapokat is tisztázni.
Igen a sikerélmény fontos de ha semmit nem tudsz eljátszani akkor abból csak csalódás lesz(tudom mert anno én is így jártam)Alapok a legfontosabbak mert motorral sem száguldozhatsz 4-esben ha még váltani sem tudsz.
De amit küldtél az jó az alapokhoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!