Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mit gondolsz a rock és a...

Mit gondolsz a rock és a metál zenéről?

Figyelt kérdés
Mi jut eszedbe, ha valahol meghallasz egy számot, milyen szavakkal jellemeznéd és általánosságban mi a véleményed az ilyen zenét szerető emberekről?

2013. szept. 13. 05:46
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

# 20/20

neked mi számít death metalnak?Suicide Silence?Bmth?Asking?

2015. jan. 9. 22:10
 22/27 anonim ***** válasza:

Nem. :P

Pl.: Arch Enemy. :D

Suicide Silence deathcore, Bring Me the Horizon & Asking Alexandria metalcore, okostojás. :P

2015. jan. 10. 01:23
 23/27 anonim ***** válasza:

Nem állítottam hanem kérdeztem mert a mai idióta tinilányok 99%-a nem tudja mi a death metal és azt hiszi, hogy ezek a kommersz ratyiságok azok.Felvilágosítanálak, a death metal itt kezdődik:

https://www.youtube.com/watch?v=Q8U_0SsZXXM

Művelődjél és ha valóban rajongsz a death metalért akkor kerüld az ilyen asking bmth féle $zarokat.Az arch enemy 15 évesen jó kezdés

2015. jan. 10. 12:03
 24/27 anonim ***** válasza:

Hát ezt én is tudtam. :D

De, hát nem csak death metált szeretem. :P

2015. jan. 10. 12:09
 25/27 Clairvoyant ***** válasza:

"Művelődjél és ha valóban rajongsz a death metalért akkor kerüld az ilyen asking bmth féle $zarokat."

De szeretem az ilyen elitista egyenfekete black és death metalosokat :) Számotokra nem ember, aki egy Death, Cynic, Nile, stb. után berak egy kis BMTH-t :D Sőt, nálam még Alice Cooper is játszik, meg Paramore. Némi Nightwish, Hammerfall, stb. is elfér a Dissection, Mayhem, Burzum, és többszáz egyéb banda mellett, így 25 év metál hallgatás után.

Ja, és rövid hajam is van, meg bakancsom se volt soha. Ilyen egy igazi "eretnek" :D

2015. jan. 16. 17:53
 26/27 anonim ***** válasza:

Miért beszélsz többes számba???

Szeretem BMTH, a death metal mellett.. :P

2015. jan. 16. 21:01
 27/27 anonim ***** válasza:

Nem nagyon szeretem ,de nincs bajom a rockerekkel CSAKIS EZÉRT!?

Egyébként inkább rapper vagyok. Mármint stílus irányzatba. ;)

2016. júl. 31. 03:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!