Mit gondolsz a rock és a metál zenéről?
# 20/20
neked mi számít death metalnak?Suicide Silence?Bmth?Asking?
Nem. :P
Pl.: Arch Enemy. :D
Suicide Silence deathcore, Bring Me the Horizon & Asking Alexandria metalcore, okostojás. :P
Nem állítottam hanem kérdeztem mert a mai idióta tinilányok 99%-a nem tudja mi a death metal és azt hiszi, hogy ezek a kommersz ratyiságok azok.Felvilágosítanálak, a death metal itt kezdődik:
https://www.youtube.com/watch?v=Q8U_0SsZXXM
Művelődjél és ha valóban rajongsz a death metalért akkor kerüld az ilyen asking bmth féle $zarokat.Az arch enemy 15 évesen jó kezdés
Hát ezt én is tudtam. :D
De, hát nem csak death metált szeretem. :P
"Művelődjél és ha valóban rajongsz a death metalért akkor kerüld az ilyen asking bmth féle $zarokat."
De szeretem az ilyen elitista egyenfekete black és death metalosokat :) Számotokra nem ember, aki egy Death, Cynic, Nile, stb. után berak egy kis BMTH-t :D Sőt, nálam még Alice Cooper is játszik, meg Paramore. Némi Nightwish, Hammerfall, stb. is elfér a Dissection, Mayhem, Burzum, és többszáz egyéb banda mellett, így 25 év metál hallgatás után.
Ja, és rövid hajam is van, meg bakancsom se volt soha. Ilyen egy igazi "eretnek" :D
Miért beszélsz többes számba???
Szeretem BMTH, a death metal mellett.. :P
Nem nagyon szeretem ,de nincs bajom a rockerekkel CSAKIS EZÉRT!?
Egyébként inkább rapper vagyok. Mármint stílus irányzatba. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!