Mit gondolsz a rock és a metál zenéről?
Nem a zenei ízlés alapján ítélem meg az embereket.
(Bár azon tudok csodálkozni, aki a technoért van oda, de az ő dolga, csak nekem ne kelljen hallanom...)
Annyit, hogy jó ízlése van. :-)
Továbbiakat viszont nem lehet megállapítani ez alapján, ugyanúgy vannak ilyen ízléssel jó fej emberek, meg igazi taplók is.
Kedves 5#-ös! Ha ez nekem szólt,akkor megosztom,még miket kedvelek,ha nem,akkor csak leírom.
Zene:Deep Purple,Rainbow,Dream Theater,Symphony X,Space Odessy,Last Tribe
olvasmányok: irodalom,filozófia,sci-fi,Asimov,Rejtő J.
Tevékenyég:futás,karate,beszélgetések,laza sörözés
Legfontosabb: látni a kisfiam fejlődését,szüleim,családom,...és még fontos a humor,szkepticizmus,irónia...és kritizálni a GYIK-os a keresztényeket:-), szóval teljesen átlagember vagyok. Köszönöm.
8-as, mert a sound-on nem ez van meg a hasonlókon, ennek semmi köze a zenéhez. Ha vki hülye vagy okos akkor annak van külön zenei ízlése? X zenét csak hülyék hallgatnak pl? Agyam eldobnám ha lenne, ostoba f**z. :D
Amúgy meg ló**szt se gondolok, mivel semmi köze a zenének ehhez, illetve nem kellene legyen csak mint itt is kiderült van már hü**e ember aki képtelen elvonatkoztatni dolgoktól és eléggé beszűkült látókörű. Ezekkel nem lehet mit kezdeni, na csá.
8-as ne általánosíts!
Áttol,hogy van egy-két barom attól a többi metálos nem az.
Mondjuk meglátok egy rappert aki füves-cigit szív, attól nem mondom,hogy mindenki egy beszívott ni.gger...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!