Rock/metál banda női énekessel?
Figyelt kérdés
Hali! Olyan Rock, metál, goth szal keményebb rock bandák érdekelnének, amiknek Női énekese van. Pl: The Agonist, Evanescence, Nightwish vagy Eluveitie. Ismerem még a Guano Apes-t, The Pretty Rickless-t.
Magyarban a NoaRockot és a Tales Of Eveninget is szeretem :D
2013. szept. 9. 22:10
1/10 anonim válasza:
Lacuna Coil, Abracadabra (magyar alter.), Evensong (Magyar), Angelus - pörgés (magyar) és kemééény! Arcana, volt Dargaard, Narsilion.
2/10 anonim válasza:
The pretty reckless? Bár azt nem tartom valami kemény rocknak...
3/10 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, a Lacuna Coil-t is ismerem, bár nem szeretem a csávó hangját(Szubjektív vélemény) a többi banda alkotásait megnéztem :D
...Ismerem még a Guano Apes-t, The Pretty Rickless-t...
Ebben sztem nincs benne, hogy kemény rock lenne
2013. szept. 11. 18:49
4/10 anonim válasza:
Fit for rivals, nagyon tudom ajánlani..
5/10 anonim válasza:
Within Temptation, After Forever, ReVamp, Delain, Epica, Lunatica, Sirenia, Lullacry.... mind szimfonikus/goth metál. Amit még esetleg ajánlani tudok a kevésbé kemény fajtából, a Nemesea és a The Letter Black (az utóbbit csak ha nem tartozol azok közé, akik megvetik a keresztény rockot, csak mert keresztény).
8/10 anonim válasza:
The Dirty Youth, Icon for Hire, Edenbridge, The Nearly Deads, Krypteria, Xandria, Stream of Passion, Amaranthe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!