Mit gondolsz a rock és a metál zenéről?
Figyelt kérdés
Mi jut eszedbe, ha valahol meghallasz egy számot, milyen szavakkal jellemeznéd és általánosságban mi a véleményed az ilyen zenét szerető emberekről?2013. szept. 13. 05:46
11/27 anonim válasza:
8#-as! Majd az egyetemisták pont a magas intelligenciájukról híresek és nem arról,hogy bulikban,meg szakesteken tökrészegen fekszenek. Buta érvelésedet bárkivel be lehet helyettesíteni. Fingod nincs a rockzenéről,tehét egy gépfüggő,agymosott mai tini vagy.
12/27 anonim válasza:
Azt,hogy az összes többi műfaj elbújhat mellettük.
13/27 -Igazmondó- válasza:
Azt, hogy "Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek ,de mivel a föld ovális jó nekünk a metál is!" Imádom a metált, a rockot is szeretem, de nem vagyok csak ezeknél beszűkülve, az egy dolog, hogy ezek a kedvenceim viszont nagyon szeretem még a melodic dubstepet, houset, trancet, a jó magyar nótákat, lakodalmakon a mulatóst s a cigány zenét. Vegyes zeneízlésű vagyok, a kajában sem válogatok, ha kell tudok keményen dolgozni, és precízen is. A zene ízlésem az életem vetülése :)
15/27 anonim válasza:
Ok,nem vagy mai tini. De téves a megállapításod,hiszen nem emberek viselkedése határozza meg,hogy mi a zene értéke. udod mit,nézz meg egy metal zenét,hogy a gitáros művészi szinten tolja. Yngwie Malmsteen,a Youtubon egy csomó száma. Nézd és ámulj-bámulj.
16/27 Clairvoyant válasza:
"Ahha, a metálosok pont a magas intelligenciájukról híresek, nem is arról, hogy tökrészegen fekszenek az árokban."
A kitágult pupillájú elektronikus zene hallgatók, a szúnyogtestre hoodiet felrántó füves rapperek, a csóró szemüveges műtrendi alterok helyeslően bólintottak a kritikádra.
Vegyük úgy, hogy csak az lehet ember, aki nem hallgat zenét. Éljenek a sztereotípiák... (minél idősebb az ember, annál súlyosabb ezt látni...)
18/27 anonim válasza:
Nyilván nem kell a brit tudósokat komolyan venni, de ha már ilyen agyatlan általánosítás ide került, akkor gondoltam...
19/27 anonim válasza:
én úgy vagyok vele, aki szereti annak jó
20/27 anonim válasza:
Imádom!!!
Death-metal FOREVER!!!!
(meg a többi hasonló :))
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!