Papa Roach vagy Lordi koncert?
Figyelt kérdés
A Papa Roach drágább, és messzebb lesz (Bécsben), a Lordi pedig Pesten. De a Papa Roachot jobban szeretem. Ti melyikre mennétek? Hol durvább a tömeg? Mire számítsak (nem voltam még koncerten)? Miben menjek?2013. szept. 12. 19:22
1/5 anonim válasza:
Én a Papa Roachot sokkal jobban szeretem, szóval én azt választanám.
2/5 anonim válasza:
"De a Papa Roachot jobban szeretem."
Akkor Papa Roach.
3/5 anonim válasza:
Szerintem is ara menj amelyiket jobban szereted minek menjen az ember olyan koncertre ahol olyan zenekar lép fel amit nem szeretsz vagy kevésbé szeretsz.És hogy mijen culában menj olyanban amiben egész nap jól érzed magad.Nincs előírva hogy pl egy x-y rock együttes koncertjére kötelezően halálfejes vagy ful fekete ruhába kel menni akár 40 fokos hőségben is.Én volt hogy rövid gatyába mentem koncertre anno mert még éjszaka is 25 fokos meleg volt.És mi van akkor semmi a kutyát nem érdekelte hogy mi volt rajtam.
4/5 anonim válasza:
Sztem a Papa Roachon nagyobb lesz a tömeg,de nagyon sokba kerül. A tömegtől ne félj,vigyáznak rád a felnőttek.Kezdő koncertezőnek talán jó lesz a Lordi,és utána nem kell zsírosdeszkát enni karácsonykor.Az öltözet mellékes,kényelmes legyen.Úgyis a hangulat a lényeg,ami egy élő koncerten FERGETEGES.:-)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :) Hát, 25 évesen nem kell annyira vigyázniuk rám. Igen, még nem voltam koncerten ennyi idősen. A pénz megvan, ha már összekapartam, akkor elmegyek.
2013. szept. 14. 09:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!