Mi ez a zenei ízlés?
Figyelt kérdés
Haverom meghallja hogy milyen zenéket hallgatok. Erre rákérdez hogy mik ezek? Mondom Slipknot,Tankcsapda,ROAD,Subscribe,Metallica! Erre azt mondja azok nagy szarok. Erre meg kérdem hogy ő mit hallgat. Mondja: Andro meg Skrillex és esetleg Koronita vagy mi. Erre mondom hogy ezek a szarok. Ő meg mondja figyelj ne sértegesd a zenémet mert mindenkinek más az ízlése! Most komoly? Ő leszarozza az én zenéimet de ha én íz övét akkor meg ez van? Mi a véleményetek az ilyen emberekről? (Ezzel nem akarom senki zenei ízlését megbántani!)2013. szept. 4. 20:27
1/3 anonim válasza:
Az hogy az ilyenek kétszínű sz*r emberek, akik a világ közepének hiszik magukat, és próbálnak mindent CSAK a saját hasznukra fordítani. Sajnos sok ilyen ember van...
Én pedig személy szerint hányingert kapok az ilyenektől...
2/3 A kérdező kommentje:
Ezért nem akarom már embereknek elmondani hogy milyen a zenei ízlésem mert úgyis leszarozzák (tisztelet a kivételnek) Nem tudják ők hogy milyen az örök jó zene.
2013. szept. 4. 20:33
3/3 anonim válasza:
Szard le hogy leszarozzák, én is büszkén vállalom hogy rocker vagyok. Az igazi barátok elfogadják, vagy legalábbis megszokják :D A legjobbak meg hallgatják veled együtt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!