Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért van az, hogy a korral...

Miért van az, hogy a korral együtt romlik az emberek zenei ízlése?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy minél előrébb jutunk, annál inkább igénytelenek az emberek...Miért szeretik olyan kevesen az igazi zenét?

2013. júl. 21. 18:15
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
A mostani generációra gondolsz?
2013. júl. 21. 18:19
 2/19 A kérdező kommentje:
Pontosan :)
2013. júl. 21. 18:26
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Elsőre azt hittem h azt írod h minél öregebb vki, elkezd sz*r zenéket hallgatni.

Ez egy nagyon érdekes kérdés, pl most sokkal többféle zene tud elterjedni mint régen, szóval lehet h régebben is nyitottak voltak az emberek a sz*r zenékre csak nemvolt lehetőségük hallgatni. Elsőre ez jutott csak eszembe.

2013. júl. 21. 18:32
 4/19 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy romlana, csak változik.

Te pl. mit nevezel "igazi" zenének? És milyen az az "igénytelen" zene? Mert ez nagyon relatív ám!

2013. júl. 21. 18:38
 5/19 A kérdező kommentje:
Nekem ez annyira furcsa...Ránézek a sok korombelire és mindenki vagy a hörgős érthetetlen metált hallgatják, vagy az any*zó rappet vagy a minimal/house zenéket szeretik, én meg kilógok a sorból, mert Beethovent és Mozartot is hallgatok meg szinte mindent, aminek van valami jelentése.
2013. júl. 21. 18:42
 6/19 A kérdező kommentje:
Julianna, én azt nevezem igényes zenének, amit nem csapnak össze, dolgoznak rajta és van valami mondani valója, aminek a szövege elgondolkodtat és változunk tőle ( jó irányba ).
2013. júl. 21. 18:44
 7/19 anonim ***** válasza:
Már ne haragudj de szerintem előítéletes vagy a különböző műfajok iránt. Ne csak azt vedd észre hogy például a metálban csak hörrögnek, a rapben csak anyáznak és a többi. Amíg nem vagy benne egy stílusban addig úgysem érted igazán miről szól. Honnan veszed hogy az a jó zenei ízlés hogy Mozart-ot hallgatsz? Attól jó valakinek az ízlése hogy olyat hallgat amit szeret. Attól nem leszel különlegesebb hogy ilyen régi zenéket hallgatsz. Továbbá ne ítélj el egy egész műfajt csak mert eddig olyanokkat ismertél meg amik nem tetszenek. Gondolom a rappet például Ganxsta Zolee-val és a hasonlókkal azonosítod. Ne tedd! Ez olyan mintha én elítélném a komolyzenét mert van benne zongora én meg mondjuk utálom azt. Mondanivalója ugyanúgy lehet a metálnak vagy a rappnek is csak más stílusban közli.
2013. júl. 21. 19:03
 8/19 anonim ***** válasza:
Én pedig azt nevezem jó zenének, ami szöveg nélül is magával tud ragadni. Egy konkrét stílusra sem mondhatod rá, hogy szar zene.
2013. júl. 21. 19:09
 9/19 A kérdező kommentje:
Nem vagyok előítéletes :) Írok egy listát, hogy miket szoktam hallgatni és ezek után mondjad, hogy előítéletes vagyok: Hollywood Undead,Papa Roach,Underoath,Nightwish,Linkin Park,Evenescence,Tribal Ink,Eminem,Macklemore,Jay-z,Silverstein,Crown the empire,Mayday Parade,Upon This Dawning,Memphis May Friday,Go Radio,Issues,Pierce The Veil,Black Veil Brides,Bullet For My Valentina,Deuce,Skillet,Thousand Foot Krutch és még sorolhatnám itt órákig, hogy miket hallgattam/hallgatok/szeretek, de ez nem lényeges...Nem mondtam, hogy nincsenek jó számok ezekben a műfajokban, de nagyon sok selejt van szerintem.
2013. júl. 21. 19:16
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Azok a rapperek is anyáznak,mégis hallgatod csak nem érted,mert angol :D
2013. júl. 21. 19:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!