Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Nekem van rossz zenei ízlésem?

Nekem van rossz zenei ízlésem?

Figyelt kérdés

13 éves vagyok és a kedvenc bandám a muse.(nem az alkonyatból ismerem őket :))De még a green day is jó.

Az osztálytársaim Pitbullt,Marron 5,Rihannát halgatnak.

Én ezeket nem nagyon szeretem.Nekem rossz az ízlésem?

2013. ápr. 17. 17:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Senkinek nincs rossz ízlése, ha azt hallgatja, ami tetszik neki. Ez nagyon relatív. Mindenkinek a saját ízlése a legjobb.
2013. ápr. 17. 17:35
 2/11 A kérdező kommentje:
csak tudod elég sokan furcsálták.Ezért voltam kíváncsi.
2013. ápr. 17. 17:52
 3/11 anonim ***** válasza:
Persze az elvakult emberek nem tudják elfogadni, ha valaki nem olyan zenét hallgat, mint ők. Velük nem kell foglalkozni.
2013. ápr. 17. 18:02
 4/11 anonim ***** válasza:
Akkor lenne rossz ízlésed ha egy adott műfajból az igénytelenebbeket hallgatnád:D És szard le mások véleményét.
2013. ápr. 17. 18:05
 5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :)
2013. ápr. 17. 18:35
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkinek a saját zenei ízlése lesz a jobb, mint már előttem is elmondták. Persze, többen szeretik a másodszor felsorolt előadókat, mert az a 'divat'. Csak a zenei ízlésben legalább nem a divatot kéne követni.

Egyébként én is szeretem a Muse-t, és bevallom, a Twilightban figyeltem fel rájuk, ahogy a Paramore-ra is, és borzasztóan örülök, hogy így történt. A Green day pedig az egyik kedvenc bandám.

A legjobb barátnőm szerint ez csak egy korszak, amit majd kinövök, és elkezdek Skrillexet meg társait hallgatni, mint ők. Nem vagyok egy gonosz ember, de röhögőgörcsöt kaptam :D

Csak így tovább ;)

2013. ápr. 17. 19:35
 7/11 A kérdező kommentje:
én is szeretem a paramore-t.A Monster nagyon jó szám.Ami kicsit eltér de szeretem az a Gorillaz.
2013. ápr. 17. 20:06
 8/11 anonim ***** válasza:
58%
Megnyugtatlak, hogy neked van jó ízlésed és az külön jó pont, hogy nem csak a Supermassive Black Hole-t meg a Starlight-ot ismered tőlük, mert akárhány tinit hallok, mind azt mondja, hogy nagy Muser, de csak ezeket ismerik.. Én is imádom a Muse-t, életem top 3 kedvencei közt van. Azt szoktam mondani, hogyha 3 zenét vihetnék magammal a világűrbe, akkor a Muse, Pink Floyd meg a a Queen lenne. Én Szigeten hallottam őket először valamikor 2003-2004 körül, eszméletlen jók a srácok.
2013. ápr. 20. 15:15
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszi!:)
2013. ápr. 20. 19:22
 10/11 chris0823 válasza:
nagyon de nagyon jó a zenei ízlésed!nagyon!
2013. ápr. 25. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!