Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor nekem van rossz ízlésem a fiúk terén?
A legtöbb barátnőm furcsán nézz rám és röhög csak azért mert nem az emós vasaltfejű vagy a tükrörben pózólgatós bőrkabátos diszkós pasik jönnek be...
Én szívesebben járnék egy rocker sráccal...Most ez annyira elítélendő lenne?Én átlagosan öltözködő lány vagyok,de emellet nemzeti rockot hallgatok.Ha ezt egy "normális" srác meghallja elszörnyedve rámnéz és ennyit mond:"Jeszusom ezt nemgondoltam volna róllad"Jó az ilyen pasik véleménye nem érdekel,mert inkább a barátnőim próbállnak más útra téríteni.Ők pedig nemtudják hogy milyen nehéz rockert találni mert az ilye fiúk mintha megse néznék a normálisan öltözködő lányokat.
16/L
Ha normális fiút akarsz, az észre fog venni, nem kell, hogy te is bakancsban, feketében járj.
Rossz ízlésed pedig nincs, a rockerek a legjobbak :D (....mondja ezt egy rocker srác :P)
Teljesen jó ez, valaki nagyon örülni fog majd neked. :)
Bár mondjuk a nemzeti rocker még a rockeren belül is egy külön fajta, és a többi nem feltétlenül nézi őket jó szemmel... szóval arra azért figyelj oda, hogy lehetőleg konkrétan másik nemzeti rockert találj magad mellé, mert sima rockerrel lehetnek bajok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!