Miért változott meg a zenei ízlésem? Valakivel már történt ilyesmi mint velem?
Most már cikinek tartom, de én régen egy cicababa voltam aki imádta a One Direction-t , mert a barátnői is. A barátnőimmel egész nap ezzel játszottunk hogy ki melyik One direction fiúval feküdne le. 2012 augusztusában csúnyán összevesztünk ( nem ezen) és mindenki elfordult tőlem. A hangulatom elképesztően szar volt , nem tudtam szabadulni a magánytól. Ezért az emberek provokálásába kezdtem. Még a one direction fanokat is provokáltam és szidtam.
Később újra belehallgattam a One Direction-ba és NEM TETSZETT, nem tudom miért....
Viszont lassan kezdett bejönni egy új stílus ami nekem hihetetlenül ismeretlen (még most is eléggé) ami meg tetszett. Számos együttest megismertem: Linkin Park, Limp Bizkit, Slipknot , Metallica és ég rengeteg hasonló együttes aminek nagy részével még csak ismerkedek.
Viszont amikor ezeket a bandákat megismertem, találtam új barátnőket akik jóval szimpibbek voltak a régieknél .
Igaz, a régiek engem gyűlölnek és kiátkoztak, de nemis akarok újra velük lógni. Már nem érdekel se a provokálás se a " cukifiúk" nekem most már az előbb említett bandák kellenek, mert ezeket tényleg szeretem és ezeknek értelmük is van és tetszenek. A divatzenék meg épülnek le , már nincs kedvem hozzájuk. Néha még meghallgatok 1-2 divatos énekeset , de napról napra egyre kevésbé szeretem őket. A kérdést nem tudom mennyire értettétek , de nekem ez az időszak hihetetlenül fura...
Remélem lesznek norma válaszok.
Azért van, mert gyerek vagy. Ennyire egyszerű a dolog, ezen mindenki átmegy.
Majd kinövöd ezt a stíluskeresős, barátnőkkel összeveszős korszakot.
Így 16 és fél évesen már nem vagyok gyerek, bár a provokálásaim gyerekesek voltak.
És most nem csak a zenei ízlésem változott hanem az életem is, más zene , más barátnők, más ruhák.
A cicababa és a provokátor még bennem van , de száz sebből vérzik
Velem is valami hasonló történt :) pár éve a gépzene felidegesített, és nem tudtam egy szobában lenni a bátyámmal, ha ő valami monoton, szöveg nélküli számot hallgatott. 2 évig volt egy "rocker" korszakom, amikor Linkin Park ment egész nap (még egy pólót is vettem amin a banda van). Imádtam a rockzenéket, úgy éreztem ez vagyok én. Most pedig, ahogy elkezdtem járni diszkókba (1 éve) a dubstep a kedvenc zenestílusom, imádom a gépzenét. kb. 4 év alatt történt ez.. A rock még mindig megvan, csak kisebb mértékben mint abban az időszakomban.. Bocsi ha untattalak a kis mesémmel, de gondoltam mégis megosztom veled. Az ember folyton válzoik, ez nem baj. Sőt.. A barátnőid miatt viszont ne aggódj.. idővel kiderül kik az igazi barátaid :) Látszik, hogy ők nem azok voltak. Egyébként hány éves vagy? Én 15 :)
U.I.: A póló még mindig megvan és imádom, ahogy a zenekart is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!