Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért változott meg a zenei...

Miért változott meg a zenei ízlésem? Valakivel már történt ilyesmi mint velem?

Figyelt kérdés

Most már cikinek tartom, de én régen egy cicababa voltam aki imádta a One Direction-t , mert a barátnői is. A barátnőimmel egész nap ezzel játszottunk hogy ki melyik One direction fiúval feküdne le. 2012 augusztusában csúnyán összevesztünk ( nem ezen) és mindenki elfordult tőlem. A hangulatom elképesztően szar volt , nem tudtam szabadulni a magánytól. Ezért az emberek provokálásába kezdtem. Még a one direction fanokat is provokáltam és szidtam.

Később újra belehallgattam a One Direction-ba és NEM TETSZETT, nem tudom miért....

Viszont lassan kezdett bejönni egy új stílus ami nekem hihetetlenül ismeretlen (még most is eléggé) ami meg tetszett. Számos együttest megismertem: Linkin Park, Limp Bizkit, Slipknot , Metallica és ég rengeteg hasonló együttes aminek nagy részével még csak ismerkedek.

Viszont amikor ezeket a bandákat megismertem, találtam új barátnőket akik jóval szimpibbek voltak a régieknél .

Igaz, a régiek engem gyűlölnek és kiátkoztak, de nemis akarok újra velük lógni. Már nem érdekel se a provokálás se a " cukifiúk" nekem most már az előbb említett bandák kellenek, mert ezeket tényleg szeretem és ezeknek értelmük is van és tetszenek. A divatzenék meg épülnek le , már nincs kedvem hozzájuk. Néha még meghallgatok 1-2 divatos énekeset , de napról napra egyre kevésbé szeretem őket. A kérdést nem tudom mennyire értettétek , de nekem ez az időszak hihetetlenül fura...

Remélem lesznek norma válaszok.

2013. márc. 8. 23:58
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Azért van, mert gyerek vagy. Ennyire egyszerű a dolog, ezen mindenki átmegy.

Majd kinövöd ezt a stíluskeresős, barátnőkkel összeveszős korszakot.

2013. márc. 9. 00:04
 2/10 A kérdező kommentje:

Így 16 és fél évesen már nem vagyok gyerek, bár a provokálásaim gyerekesek voltak.

És most nem csak a zenei ízlésem változott hanem az életem is, más zene , más barátnők, más ruhák.

A cicababa és a provokátor még bennem van , de száz sebből vérzik

2013. márc. 9. 00:09
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Dehogynem vagy az. Biztos voltam benne, hogy nem hiszel nekem, majd pár év múlva.
2013. márc. 9. 00:50
 4/10 anonim ***** válasza:
97%
Szobatársam régen metálos volt, a barátai meg hip-hoposak, most pedig ő rapper, a barátai meg rockzenészek. Na? Nem vagy egyedül.
2013. márc. 9. 01:13
 5/10 anonim ***** válasza:
53%
a slipknot, a metallica meg a többi ugyanúgy divatzenék, csak színvonalasabbak ezeknél a one direction-szintű, producerek által kitalált agymosásoknál. különben nem az ízlésed változott meg. az nem zenei ízlés, hogy rajongtatok az énekes kisfiúkért a OD-ben, hanem egyszerűen bekajáltátok a bulvárt. ha ebből nőttél most ki, akkor jó úton jársz. ja, és nem kell olyan komolyan venni ezeket a dolgokat, az ember változik, és ez nem olyan mérhetetlen nagy változás ám.
2013. márc. 9. 08:04
 6/10 anonim ***** válasza:
75%
Nem változtál, Az one directiont mindenki utálja. xD
2013. márc. 9. 09:50
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Megjött az eszed, és végre nem azért hallgatsz meg vmit, mert a csapból is az folyik, hanem azért, mert tényleg tetszik.
2013. márc. 9. 12:00
 8/10 anonim ***** válasza:
56%
fejezd már be a kamusz*rokat...
2013. márc. 14. 19:04
 9/10 anonim ***** válasza:
76%

Velem is valami hasonló történt :) pár éve a gépzene felidegesített, és nem tudtam egy szobában lenni a bátyámmal, ha ő valami monoton, szöveg nélküli számot hallgatott. 2 évig volt egy "rocker" korszakom, amikor Linkin Park ment egész nap (még egy pólót is vettem amin a banda van). Imádtam a rockzenéket, úgy éreztem ez vagyok én. Most pedig, ahogy elkezdtem járni diszkókba (1 éve) a dubstep a kedvenc zenestílusom, imádom a gépzenét. kb. 4 év alatt történt ez.. A rock még mindig megvan, csak kisebb mértékben mint abban az időszakomban.. Bocsi ha untattalak a kis mesémmel, de gondoltam mégis megosztom veled. Az ember folyton válzoik, ez nem baj. Sőt.. A barátnőid miatt viszont ne aggódj.. idővel kiderül kik az igazi barátaid :) Látszik, hogy ők nem azok voltak. Egyébként hány éves vagy? Én 15 :)

U.I.: A póló még mindig megvan és imádom, ahogy a zenekart is :D

2013. márc. 28. 19:45
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Én 17 éves vagyok, és nekem is változott a zenei ízlésem, de drasztikusan nem, csak annyi, hogy amióta megismertem a The Killers-t több rockzenét hallgatok. Igazából én régen a Disney-sztárokat meg a popelőadókat szerettem. Manapság úgy vagyok, hogy ráálltam a poprockra. A popból is az itthon nem a csapból folyatott cuccokat szeretem, mint Pink és Taylor Swift, nekem ők a két kedvenc énekesnőm, de érdekesség, hogy zenekarok közül a többség rock, mint a Coldplay, a Muse, a Fun., a The Killers, Green Day, a Snow Patrol, a Nickelback, de szívesen hallgatok akusztikusabb, soul zenéket is, mint Ed Sheeran, Adele, Emeli Sandé, Lana Del Rey. Igazából nekem az számít, hogyha valakinek jó hangja van és igazi hangszereket hangszál. Nekem ez egy heppem, hogy hangszerek legyenek a dalban. Azért hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem hallgatok popot, mert ha van pár jól sikerültebb popszám, akkor vevő vagyok, mégsem tartom mainstream az ízlésem még Demi Lovatot és Miley Cyrust s szívesen hallgatok, mielőtt valaki a földbe tiporja őket, hozzáteszem, hogy nagyszerű hangjuk van, csak kicsit elpazarolják. Én a One Direction-t sem utálom, mert popzenét tekintve jók, mert fülbemászóak a dalaik, de azért annak is köszönhetik a sikerüket, hogy szépfiúk. Szóval a tinikorban minden változik. Például régen utáltam nézelődni, ma meg szeretek.
2013. aug. 13. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!