Ti milyen szólógitárt ajánlanátok tanulásra?
Ne haragudj Aktív Gitár, szinte mindig tetszik amit válaszolsz, de azért szerintem ez hülyeség volt:
"És elmondanád, ezt hogy állapítja meg a boltban? :)"
Ki mondta, hogy ott helyben kell megálapítani? Kinéz egy gitárt, hazamegy, beüti a googleba, és rákeres, onnan meg lehet tudni könnyen, hogy milyen fából van.
"ezt se fogja tudni megállapítani, amíg le nem szedi az elektronika takarólapját, hogy belenézzen..."
De neten minden le lesz írva. Ha bemegy egy hangszerboltba, nem muszáj ott helyben döntenie, úgyhogy ha kemény tömör fát akar, akkor tud olyat választani, csak akkor nem egyből. Ezen az apróságon kívül egyébként egyetértek veled, csak nem értem hogy miért kellene ott helyben tudnia mindent, mint ha nem használhatna netet :D
LeftBehind,
Pedig pontosan ezt szerettem volna tudni, hogy megoszd velünk ennek a fizikai hátterét, elég ügyetlen módon próbálod kikerülni a válaszadást, mindenesetre jól mutatja, hogy nem is tudsz válaszolni.
Az, hogy sértegetni próbálsz, szintén a te intelligenciádat minősíti, ezért nem is zavar egy csöppet.
Inkább vicces az erőlködésed. :)
33-asnak
Persze, ennek utána lehet nézni.Csak kíváncsi voltam, milyen szakértő megoldással hozakodik majd elő... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!