Ti milyen szólógitárt ajánlanátok tanulásra?
De klasszikuson már tudok játszani!
És most váltottam szólógitárra.
Már megint ez a hülyeség, hogy "klasszikussal kezdeni".
Teljesen fölösleges, nyugodtan tanulhat elektromos gitáron,ha úgyis olyan zenét szeretne.
A kérdés valóban az, mennyit szánsz rá és milyen zenét akarsz játszani. Ajánlhatok többmilliós gitárt is, de minek...
Nem, nem segít, mivel nem tudjuk, kik a szüleid, nem tudjuk, milyenek a jövedelmi viszonyaid és mennyire akarnak erre költeni.
Az segít, ha azt mondod: 30-50e Ft vagy 50-100e Ft.
Nem a formáról van szó, hanem a hangról.
A szüleim azt mondták hogy max. 100.000-ért kaphatok gitárt.
És ilyen zene játszására szeretném http://www.youtube.com/watch?v=x2gufk3K6ns
"A profik ajánlják".
Fantasztikusan meggyőző érvelés.
Akkor én meg azt mondom, hogy a profik azt ajánlják, olyanon tanulj, amilyenen szeretnél. :)
Na, a te profid, vagy az én profim a jobb? :)
A klasszikus gitár teljesen más játéktechnika, más a nyak vastagsága, más a fogólap, más a hangzás, az arra van, hogy klasszikust játszanak rajta, teljesen felesleges azzal elszarakodni éveket, ha valaki Rammsteint akar nyomni.
Brigi, ha épp ilyen zenéket szeretnél és tetszenek a Rammstein gitárjai, akkor LTD.
Ez egy zúzósabb jellegű gitárhangzás, mindenképpen nagy kimenőjelú humbucker pickup ajánlott. Cort, Ibanez, Yamaha, Epiphone, Hagstrom.
Nekem egy Hagstrom Ultarlux XL5-öm volt és igen jó kis gitár az is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!