Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ti milyen szólógitárt ajánlaná...

Ti milyen szólógitárt ajánlanátok tanulásra?

Figyelt kérdés
Mivel nemrég kezdtem el gitározni, de még nincsen saját gitárom. Bármilyen árkategóriában lehet.

2013. júl. 10. 13:31
1 2 3 4
 1/36 anonim válasza:
Semmilyet! Klasszikuson kell kezdeni.
2013. júl. 10. 14:36
 2/36 A kérdező kommentje:

De klasszikuson már tudok játszani!

És most váltottam szólógitárra.

2013. júl. 10. 14:44
 3/36 anonim válasza:
Jaaa. Milyen formában és árkategóriában gondolkodsz?
2013. júl. 10. 14:53
 4/36 A kérdező kommentje:
A forma igazából mindegy, az árnál meg olyasmi(ha ez segít) amibe a szüleim is belemennének.
2013. júl. 10. 15:10
 5/36 anonim ***** válasza:

Már megint ez a hülyeség, hogy "klasszikussal kezdeni".

Teljesen fölösleges, nyugodtan tanulhat elektromos gitáron,ha úgyis olyan zenét szeretne.

A kérdés valóban az, mennyit szánsz rá és milyen zenét akarsz játszani. Ajánlhatok többmilliós gitárt is, de minek...

2013. júl. 10. 15:12
 6/36 anonim ***** válasza:

Nem, nem segít, mivel nem tudjuk, kik a szüleid, nem tudjuk, milyenek a jövedelmi viszonyaid és mennyire akarnak erre költeni.

Az segít, ha azt mondod: 30-50e Ft vagy 50-100e Ft.

Nem a formáról van szó, hanem a hangról.

2013. júl. 10. 15:19
 7/36 anonim válasza:
A profik is a klasszikust ajánlják. Természetesen fém húroson is meg lehet tanulni, de a klasszikuson sokkal egyszerűbb és kényelmesebb. Amúgy én Squier, Cort, Johnson, SX vagy Epiphone márkákat ajánlom. Bár az Epiphone-ból a drágábbakat érdemes megvenni.
2013. júl. 10. 15:33
 8/36 A kérdező kommentje:

A szüleim azt mondták hogy max. 100.000-ért kaphatok gitárt.

És ilyen zene játszására szeretném http://www.youtube.com/watch?v=x2gufk3K6ns

2013. júl. 10. 15:37
 9/36 A kérdező kommentje:
Mondjuk ebben a számban a szólógitáros ESP-n játszik.
2013. júl. 10. 15:41
 10/36 anonim ***** válasza:

"A profik ajánlják".

Fantasztikusan meggyőző érvelés.

Akkor én meg azt mondom, hogy a profik azt ajánlják, olyanon tanulj, amilyenen szeretnél. :)

Na, a te profid, vagy az én profim a jobb? :)

A klasszikus gitár teljesen más játéktechnika, más a nyak vastagsága, más a fogólap, más a hangzás, az arra van, hogy klasszikust játszanak rajta, teljesen felesleges azzal elszarakodni éveket, ha valaki Rammsteint akar nyomni.

Brigi, ha épp ilyen zenéket szeretnél és tetszenek a Rammstein gitárjai, akkor LTD.

[link]

Ez egy zúzósabb jellegű gitárhangzás, mindenképpen nagy kimenőjelú humbucker pickup ajánlott. Cort, Ibanez, Yamaha, Epiphone, Hagstrom.

Nekem egy Hagstrom Ultarlux XL5-öm volt és igen jó kis gitár az is.

[link]

2013. júl. 10. 16:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!