Ti milyen szólógitárt ajánlanátok tanulásra?
Figyelt kérdés
Mivel nemrég kezdtem el gitározni, de még nincsen saját gitárom. Bármilyen árkategóriában lehet.2013. júl. 10. 13:31
11/36 A kérdező kommentje:
Aktív Gitár köszönöm a válaszokat, a szüleim szerint amíg nem tudok rendesen játszani addig maradunk ennél a gitárnál [link]
Valószínűleg akkor rendeljük meg ha elkezdődött a suli.
2013. júl. 10. 16:54
12/36 anonim válasza:
Ez nem a legjobb választás ahhoz a gitárhangzáshoz, amit akarsz.
A Stratocaster egy viszonylag éles, fényes, csengő, kontúros, kicsit szárazabb hangzású hangszer ezekkel a single-coil hangszedőkkel.
Az általad kedvelt hangzáshoz sokkal inkább kéne egy hídi humbucker hangszedő legalább, inkább szerintem a HSS Squiert vegyétek.
13/36 anonim válasza:
Meg ha 100-ra is rá tudod őket beszélni akkor vehetsz drágábban is :)
14/36 anonim válasza:
Bár a strató tényleg nem az igazi Rammsteinhoz.
15/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm, És igazából azért nem akarnak nekem drágább gitárt venni, mert még nem tudok rajta játszani! (Akár ezt is megvennék: [link] , de apám csak akkor veszi meg ha az Adios szólóját pontosan eltudom játszani)
2013. júl. 10. 18:15
16/36 anonim válasza:
Te is az a fajta idióta vagy, aki idejön, feltesz egy kérdést, majd teljesen ellentétesen cselekszik?
Mi a f#sznak írod ki a kérdést egyáltalán?
17/36 anonim válasza:
Adios szólót killswitch nélkül nehezen :D
18/36 anonim válasza:
Amúgy vagy kamu, vagy egy gazdag család gyereke :D
19/36 anonim válasza:
Jah erősítő legalább ugyanolyan fontos mint a gitár!!!
20/36 anonim válasza:
Az az ESP ugyanígy nem erre való...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!