Gitározáshoz kellene hangkártya. A 2 közül jó lenne valamelyik?
Sziasztok!
Szeretnék venni egy hangkártyát gitározáshoz. Próbálgattam szoftvereket alaplapi hangkártyával, és ASIOval, de nem sok értelme volt. Fontos lenne, hogy szép, tiszta minőséget kapjak. Persze nem muszáj studio minőség, de fontos lenne, hogy ne késsen, ne recsegjen, és ne susogjon. Mert akkor mind1, ha marad az alaplapi :) Szóval rengeteg helyen olvasom, hogy a Line6 hangkártya nagyon jó, profik is használják. Én is ezt venném, de még használtan is majdnem a duplája annak, amit kinéztem. Mennyire érdemes a lentebb linkeltekért pénzt adni? Mert azért feleslegesen sem szeretnék pénzt kidobni. Itthoni kis demók készítésére, gyakorlásra kellene.
Ha már szánsz rá, akkor ne ilyenre, hanem pl egy 2i2-re
Sokkal többet tud, csak sokkal drágább is :(
Ezeket nem ismerem, lehet, hogy jó, lehet, hogy nem annyira.
Line6 cuccokkal van jó tapasztalatom, azt nyugodtan merem ajánlani.
Van egy gyakorlás szintű improvizáció, de a Youtube minősége azért nem kimondottan hangtesztre alkalmas. Sokkal vacakabbul szól ott, mint egyébként.
A Soundcloud azért jobb. Ez is csak egy hirtelen felvett impro, szóval ne várj valami profi dolgot.
Nekem a második van (UCG)és semmi problémám nincs vele!
Kb. 2 éve van meg! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!