Miért nem ad ki hangot a gitárom?
Figyelt kérdés
Rákötöttem a gitáromat a számítógépemre, de nem ad ki semmilyen hangot, miért van ez?
Letöltöttem a guitar rig 5 programot beállítottam vele valami hangzást is, de semmi hangja nincs a gitárnak.
Ha jól tudom előtte fel kell rakni valami asio programot, de nem engedi, mert azt kéri csatlakoztassak valami USB-t rá.
Itt van pár kép nézzétek meg:
Egyszerűen nem értem mi a baj.
Átállítottam a bemeneti jelet is a gitár kábelre, de így se jó, rátettem az alapértelmezettet a másik kábelre is akkor sem volt jó.
Egyébként a webkamerám mikrofonként (tehát bemeneti jelként is működik) ez bezavarhat?
Ja és úgy szeretném megoldani, hogy a webkamerám mikrofonja működjön a gitár bemeneti jelétől függetlenül.
2013. jún. 16. 15:00
1/2 anonim válasza:
Lehetséges hogy a géppel van hiba vagy tul erős a progi...
2/2 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy a gépemmel baj lenne 4 magos intel proci 6 giga ram, 512 vidikari és Vin 7-en fut 64-bitesen is.
2013. jún. 16. 15:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!