Pliku kérdése:
Milyen hangkártya kell a Guitar rig 4 pro-hoz?
Figyelt kérdés
Minél olcsóbbat szeretnék!Letöltöttem a programmot crack-kel,szóval a pro változatot használom,csak késik a hang,gondolom a hangkártya hiánya miatt.2013. jún. 8. 23:01
1/6 anonim válasza:
Asio driver kell, hogy ne késsen.
www.asio4all.com
Ez univerzális.
2/6 anonim válasza:
ASIO driver tényleg kell, de azért előnyös ha van egy használható hangkártyád. Én egy Edirol UA-25 ös kártyával használom, meg az ASIO driverrel. A GuitarRig helyett meg ajánlom inkább az AmpliTube nevű programot. Nekem az sokkal jobban tetszik, de ízlések és pofonok.
3/6 anonim válasza:
Tascam US-144Mk2-t használok, de a késedelmi időt nem csak a vas befolyásolja.
4/6 anonim válasza:
Én is külső hangkártyát használok (Lexicon Omega), de az egyik ismerősöm sima alaplapi hangkártyát használ asi4all driverrel. Nem tudom, milyen minőséget produkál, még nem volt alkalmam összehasonlítani. :) Amúgy én is jobban szeretem az Amplitude-t :)
5/6 anonim válasza:
A Line6 hangkártyákon kívül bármelyiket ajánlom, nekem egy M-Audio Fast Track van, egyelőre tökéletes.
6/6 anonim válasza:
A Lexicon nagyon jól szól, minimális az alapzaj, de sajnos van egy hibája: nem raktak rá szellőzőnyílást, ráadásul a szalagkábelek a belsejében eléggé közel vannak a tranzisztorokhoz. Ha túlmelegszik,lekapcsol,és újra kell indítani. Egy kis barkácsmunkával megoldottam, azóta nincs gond. Nem tudom, hogy tudtak egy jó cuccot ilyen hülyeséggel elrontani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!