Gitár USB adaptert lehet helyettesíteni?
Figyelt kérdés
pl hogy hozzákötöm a gitárt a számítógép erősítőmhöz egy 3.5-ös mini jack stereo kábelel!Működne vagy kötelező a külső hangkártya/interfész?!2013. jún. 27. 17:15
1/20 anonim válasza:
Nem egészen értem mit akarsz, de ha a számítógépbe szeretnéd bekétni a gitárt, akkor azt simán megteheted egy nagy jack - kis jack kábellel.
2/20 anonim válasza:
Általában működik, de lehet, hogy nem, kártyától függhet.
Ha működik, akkor se várj igazán jó hangminőséget, nem erre való.
3/20 A kérdező kommentje:
Pontosan azt akartam kérdezni,hogyha hozzákötöm az érősítőhöz a gitárt akkor lehet guitar rig-et használni hozzá?Amikor nem a géphez hanem az erősítőhöz kötöm!
2013. jún. 27. 21:23
5/20 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem a Hangszerdiszkont.hu KFT-től e-mail-ben és azt írták hogy elvileg lehetséges! Akkor most melyik?!
2013. jún. 28. 19:39
6/20 anonim válasza:
Átfordítom máshogy a kérdésed.
Tegyük fel veszel egy torzítópedált.
Te most azt kérdezed, hogyha fogod a pedált, berakod a fiók mélyére és a gitárt közvetlenül az erősítőbe dugod, akkor tudod-e használni a torzítót.
Szerinted?
7/20 anonim válasza:
lényegében fog szólni, de máshogy, a gép is máshogy érzékeli a jelet. Javítsatok ki, ha hülyeséget mondok, de az USB-s kábel az digitalizálja a jelet, a jack dugós pedig olyan marad ahogy jön. Programfüggő hogy hogy lehet használni, nekem sikerült régebben a guitarrignél is összehozni jackdugóssal, aztán volt olyan programom is, amihez muszáj volt USB jelet használni. Nem tudom mire akarod használni, helyettesíteni nem fogja, de lehet hogy hasonló dolgot meg fogsz tudni csinálni jackdugóval is.
8/20 A kérdező kommentje:
1. kommentelő! Szereztem egy nagy jack kicsi jack kábelt rákötöttem a gép output csatlakozójára de egy árva kukk nem jön ki belőle!
2013. jún. 29. 14:14
9/20 anonim válasza:
Hú de meglepő, hogy ha két kimenetet összekötsz, akkor nem lesz belőle semmi értelmes...
10/20 anonim válasza:
Kell hozzá valamilyen szoftware, ami a bemenetet feldolgozza s hozzárendeli a hangszóródhoz, csak úgy nem fog szolni, ha bedugod :) akár guitar rig, amplitube, guitar fx vagy valamilyen felvevő szoftare jó erre, vagy más, nézz szét neten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!