Gitár USB adaptert lehet helyettesíteni?
11/20 A kérdező kommentje:
nemtom de szerintem leírtam valahova hogy guitar rig 4et leszedtem hozzá kb. 1-2 hete! De köszi a válaszokat mindenkinek! :-)
12/20 A kérdező kommentje:
amúgy guitar reg 4-gyel sem szól semmi!
Esetleg leírhatnád végre normálisan mit mivel kötöttél össze, ugyanis az eddigi zagyvaság alapján nem is csoda, hogy nem szól.
2013. júl. 2. 23:00
14/20 A kérdező kommentje:
Összekötöttem az erősítővel a gitárom és az erősítőn szól de a gépen nem! De a géppel nemlehet jack kábellel összekötni ahogy az 1. kommentelő mondta?mert én összekötöttem átalakítók segítségével a géphet és úgysem szól! A pirosba kell dugni igaz? mert abba volt eddig a mikrafon és gondoltam oda kell mert azis bemeneti egység!
De könyörgöm áruld már el, hogyha az erősítőbe kötöd a gitárt, hogy a rákfenébe szeretnéd, hogy a gépen szóljon???
Ha otthon a tűzhelyet kapcsolod be, akkor is azt várod, hogy a kád teljen meg???
És de, össze lehet kötni sima átalakítóval is a PC-vel, persze általában nem csak annyi, hogy bedugod azt jóvan, be kell állítani ezt azt, de meg sem próbálom leírni, mert úgy sem tudnád összehozni.
2013. júl. 3. 10:24
Ha például az erősítő fülhallgató kimenetét (Ha van ilyen) egy kábellel hozzákötöd a számítógép vonalbemenetére (ha jól tudom, az kék színű), akkor annak meg kell szólalnia. Lehet, hogy a hangerőszabályzónál, vagy hangkártyavezérlőnél be kell állítani, hogy foglalkozzon a vonal jellel, de szólnia kell. viszont ehhez így látatlanban tényleg nem lehet többet mondani
2013. júl. 3. 10:32
17/20 Stordy válasza:
Sziasztok! Megnéztem akommenteket, és azon gondolkodom hogy ehhez a gitárhoz ha veszek egy erősítőt, arra rátudom kötni a gitárt? Ion Discover USB Guitar .
2014. ápr. 2. 13:04
Persze, amúgy ez egy teljesen normál gagyi ázsia Strat-másolat, amihez adnak egy USB átalakító kábelt...
2014. ápr. 2. 18:29
19/20 anonim válasza:
Ha még aktuális a kérdésed: a Guitar Rigg programhoz ajánlott az ASIO4ALL nevű driver, amit innen tudsz letölteni:
[link] Gondolom azt szeretnéd hogy hangosan szoljon. Agitárt kösd a gépre lehetőleg a vonal bemenethez( szerintem a rozsaszín). Az erősítőt a gép fülhallgató kimenetével ahova a fülhallgatót dugod ,és ahova a gitárt dugod az erősítőbe kell össze kötni. Egy darabig állítgatni kell a progin az audio and midi settings fájl menüben. Ha a gitárriget elindítod auto indul az asio alapértelmezetként. Ha a hangkártyád támogatott akkor van shared mod, vagyis egyszere szol a gitár és a gép(pl a youtube), ha nem, csak a gitár szol. Továbbiakrol keress a neten. Amugy szerintem a gitárerősítő helyet mást köss rá ha van. Bocs de angol billentyüzet kiosztást használok, ezért írok hülyén. Írj majd hogy mizu.
2014. jún. 8. 20:10
20/20 fenui válasza:
Hold on, I got this.
1.: Brute force. A gitár kábelére szerzel egy MONO nagyjack mama-kisjack papa átalakítót, berakod a gép line-in (kék) bementébe, vagy ha az nincs, akkor a mikrofon bemenetbe. A jelet felveszed Audacityvel, majd utána effektezed.
2.: Erősítő/effeltpedál fejhallgató kimenetét kötöd a line-in/mic portba, így már effektezve van. Audacity szintén.
3.: Gitár-USB, felvétel. Szintén utólag kell effektezni.
4.: DI box XLR kimenetét átalakítod kisjackre és úgy dugod be.
A leginkább problémamentes és költséghatékony megoldás ha veszel egy gitár-USB interfészt, járnak hozzá programok és minden ami kell, olyan 15-20k körül kijössz belőle.
ROCK ON
2017. jún. 22. 11:10
Kapcsolódó kérdések: