Blink 182 kedvelők, melyik a kedvenc zenétek tőlük?
Figyelt kérdés
2013. júl. 4. 20:18
12/20 A kérdező kommentje:
Ohh... :) :3
2013. júl. 27. 18:32
13/20 anonim válasza:
feeling this, first date, aliens exist (xD), rock show, stay together for the kids, down. :)) . ezek valamiért elsőre megfogtak :)
14/20 A kérdező kommentje:
Ezek mind nagyon jó számok! :)
2013. aug. 23. 17:43
15/20 anonim válasza:
átgondolva imádom a whats my age againt a love is dangeroust és a dogs eating dogsot is :3 ( 16/l)
16/20 A kérdező kommentje:
Az új kis albumról nekem minden szám bejön,nagyon tetszik!A Neighbourhoods pedig kicsit AVA-s(Angels and Airwaves)lett,de szerintem az is tök jó!Wishing well,Up aéé night,Love is dangerous,kaleidoscope,after midnight,ghost on the dancefloor,mh 2011...valami :D szóval,csak így tovább Blink,jól tolják úgy is hogy saját stúdióban csinálják,nincs segítség! :)
2013. aug. 24. 17:07
17/20 anonim válasza:
mondjuk én az ava-t is szeretem :D egyik kedvencem a The flight of apollo :) szóval akár hasonlíthat is nekem úgyis király :D
18/20 A kérdező kommentje:
Én is szeretem,de azért a Blinket sokkal jobban! :) Az új Blink szerintem olyan +44,AVA,meg Blink styleból áll! :D
2013. aug. 25. 14:42
19/20 anonim válasza:
Igazad van! :) de ez így is az egyik legkirályabb banda a földön ~~
20/20 A kérdező kommentje:
Igaz! ;) Most épp a Pretty Little Girl-t hallgatom! :)
2013. aug. 26. 18:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!