Blink 182 kedvelők, melyik a kedvenc zenétek tőlük?
Figyelt kérdés
2013. júl. 4. 20:18
2/20 A kérdező kommentje:
Nekem a személyes kedvencem a Feeling This,de nagyon sokat szeretek! :)
2013. júl. 4. 20:24
3/20 anonim válasza:
A kamaszkorom kedvenc bandája de még ma is bármikor meghallgatom bármelyik számukat.Dammit,All the small tings,Whats my age again,Rock show .....Mennyit ökörködtünk ezekre a dalokra.Az akkori tinik sokkal vagányabbak voltak mint a maiak.
4/20 A kérdező kommentje:
Az biztos! :) A mai rock már a dubstepben egy két gitár és csá'!Kb. amúgy az új albumot nem hallgattad meg? :)
2013. júl. 6. 03:34
5/20 anonim válasza:
Még nem igazán hallgattam meg csak egy két dalt de azok tetszenek.Az a baj vele hogy ez már nem annyira hiteles mint a régiek mert már azért ők se lesznek fiatalabbak és kinőttek ebből a tini pop-punk korosztályból.
6/20 A kérdező kommentje:
Hát igen...főleg mert az AVA is megalakult,most a Blink olyan +44 meg AVA egyben,de szerintem így is tök király!
2013. júl. 6. 16:43
7/20 anonim válasza:
I FALL IN LOVE WITH THE GIRL AT THE ROCK SHOW, SHE SAID WHAT AND I TOLD HER THAT I DIDN'T KNOW... :3
8/20 A kérdező kommentje:
She's so cool, gonna sneak in through her window
Everything's better when she's around :D
2013. júl. 8. 18:14
9/20 anonim válasza:
hány éves vagy? :D ha szereted a Blinket rossz ember nem lehetsz :)
10/20 A kérdező kommentje:
17 :) te? :DD
2013. júl. 13. 03:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!