Kedvenc műfajotok? Előadóitok. T0p 1o! Nekem dubstep, darkstep, hard techno. Underground rap (minőségi). Pl. massive attack ft. Mos def-i against i
műfaj: rock, pop-rock-punk, pop, nyáron és bulihangulatban dance meg egy kevés dubstep remix, rapet utálom sajnos.
előadók: Avril Lavigne meg hasonló rockcsajok, sum41, blink182, papa roach, three days grace, escape the fate, Lady Gaga, Rihanna
Rock :)
Thousand Foot Krutch, Linkin Park *-*, Avril
műfaj: punktól rockon át mindenféle metálig (heavy, death, black, power, speed, folk, metalcore, nu-metal stb...) + magyar underground rap igényesebb része, meg néha egy kis eminem meg old school hip hop :) a gépzenét sajnos rühellem.
előadó: 3 abszolút kedvencem az a7x, a bfmv és leander, de szeretem a slipknotot, soadot, papa roachot, régi lp-t, 3dg-t, metallicát, scorpionst, bvb-t, pokolgépet, ossiant, republicot stb...
Ha a rapet nézzük, akkor meg 2arc, tkyd, anonim mc abszolút kedvenc, de szeretem még a hősöket, riddlert, Soont, Blacket és Fluoridot/Fluor Filigrant (a mostani szarait viszont ki nem állhatom) stb...
Ne törődj vele, primitív tajparaszt, az írásán látszik. Szóval. Nekem is a darkstep a kedvencem! ^^ Biztos ismered az én kedvenc producereimet:
-Gancher
-Dj Hidden (The Outside Agency)
-Eiton
-Technical Itch
-Limewax
-The Panacea
-Counterstrike
-Audio
-Donny
-Current Value
-Evol Intent
Neuro dnb szcénából pedig a következők:
-Horibil
-Neonlight
-Ewun
-DAVIP
-Zardonic
-Ophlot
:D írj rám légyszi!! Kösz
16f
Tech Itch
Evol Intent
Nekem is nagyon bejön.Bár inkább ezek dnb-esek,de azt is nagyon szeretem underground szinten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!