Rock zenét kedvelők! Mi (k) a kedvenc rock [punk, metal, blues. ] zenekar (ai) otok?
1,Linkin Park
2,My Chemical Romance
3,30 second to Mars
4,SUM 41
5,AC/DC
6,Republic
7,Muse
8,Paramore
9,Joan Jett and the Blackhearts
10,Green Day
=)
igaza van az elottem szolonak de azert ki egeszitenem!
system of a down (nekik minden szamuk nagyon jo de ki lehet emelni a: revenga, radio-video, spiders, ieaiaio, question stb.)
three door down (ez lassubb a pop fele hajaz toluk a kryptonite es a here without you a legjobb)
three days grace
hoobastank (vagyis toluk a nak klasszikus the reason)
30 seconds to mars (itt ki emelnem a regi albumokat, ezeken talalod meg a: the kill, capricorn, edge of the earth(ez a szam benne van az uj NFS ben) toluk a jelenlegi kedvenc szamaim az echelon es az oblivion)
30 seconds to mars keszitett ket remek covert kanye vest tol a stronger http://www.youtube.com/watch?v=vrlXhpuLfeo
es lady gagatol a bad romance-t http://www.youtube.com/watch?v=2ga_pr0vuHA ezt mindenkeppen hallgasd meg!)
Magyar:
Junkies, Tankcsapda, Depresszio, Macskanadrág, Hatoságilag Tilos, HétköznaPI CSAlodások, Hátso Szándék, Cella, Tolerancia, Prosectura, A-punk, Kovbojok, Fegyelmezö Részleg, CPG, Watch My Dying, Zorall, Alvin és a mokusok,
Külföldi:
Alice Cooper, Mötley Crüe, Kiss, Poison,Skid row, Dead Kennedys, Ramones, Exploited, Black Flag, Iggy Pop, Deathstars, White Zombie, Arch Enemy, Disorderlies, Drugzone, Guns n Roses, Korn, Marilyn Manson, Nirvana, Sex Pistols, Slipknot
Ezek csak a lefontosabbak........ :D
Metallica, Apocalyptica, Manson, Skillet, Smashing Pumpkins, Three days grace, Pretty Reckless, Rasmus, Offspring, Nine inch nails, Nirvana, Ramones, Rammstein, System of a down, Junkies, Prosectura, Tankcsapda, The verve, Deicide, Cannibal corpse
Ebben már tuti mindenki talál kedvére valót, már aki tényleg szereti a zennét és nem csak a tucctuccdubbdubb-félére nyitott.
Paramore
Depresszió
Nightwish
Tankcsapda
ELUVEITIE
Lordi
Tarot
Scars On Broadway
System Of A Down
30 Second to Mars
Black Veil Brides
Fall Out Boy
KoRn
Three Days Grace
My Chemical Romance
Green Day
Papa Roach
Linkin Park
Avenged Sevenfold
Asking Alexandria
Falling in Reverse
Pierce the Veil
Paramore
Marilyn Manson
Metallica
Alice Cooper
AC/AC
Slipknot
Korn
Murderdolls
Mayhem
Satyricon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!