Szerintetek az bűn ha keresztényként rockot/metált hallgatok?
Figyelt kérdés
2013. jún. 22. 23:09
11/14 19gal_balazs97 válasza:
A pokol legmélyebb bugyraiban fogsz időtlen, időkig szenvedni a Sátán szolgájaként :)
12/14 Akos003 válasza:
:O
Most konfirmáltam,és a kedvenc zenéim között van a Powerwolf.
13/14 anonim válasza:
Tudom, hogy ez a kérdés elég régi, de azért válaszolok.
Nem, nem baj. Mi, amikor konfirmáltunk, a lelkésztől kaptunk egy-egy ilyen cd-t. Kedvencem a Jónás és Jézus. Nem túl kemény, rockoratórium. De nagyon jó! :)
14/14 anonim válasza:
Figyelj, nem tudom, még aktuális-e, vagy segít-e ez rajtad, de ismered Richie Samborát, a Bon Jovi gitárosát? Római katolikus. Ahogy Jon Bon Jovi is. Biztos más ilyen rockerek is vannak. Én nem vagyok vallásos, de szerintem ettől a Bon Jovi nem lett se jobb se rosszabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!