Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szerintetek az gáz hogyha...

Szerintetek az gáz hogyha Rammsteint hallgatok, de nem tudok németül?

Figyelt kérdés
Már többen is mondták, hogy ne hallgassam ha nem értem. Már azon is gondolkoztam hogy elkezdem tanulni a németet, de a szüleim erre az ötletemre azt mondták, hogy nem jó ötlet mivel 6 éve tanulom az angol nyelvet és teljesen belekeverednék és folyamatosan összekeverném a két nyelvet.

2013. jún. 3. 18:43
 1/9 anonim ***** válasza:
Angol számokat is sokan hallgatnak, akik nem értik.
2013. jún. 3. 18:49
 2/9 anonim ***** válasza:

Nem ciki,az emberek nagy része szerintem olyan zenét hallgat,aminek nem érti a szövegét. És csak ezért elég kár lenne elkezdeni hirtelen tanulni egy másik nyelvet. Ha évek múlva az angolt már elsajátítottad,szerintem csak akkor kezdj neki másiknak.

Egyébként

"Már többen is mondták, hogy ne hallgassam ha nem értem. "

Ha szereted,akkor miért ne hallgathatnád? Én nem ismerem a zenekart,szóval lehet,hogy van esetleg mélyebb mondanivalója is a számaiknak,talán azért mondhatták. De akkor is hülyeség.

2013. jún. 3. 19:58
 3/9 anonim válasza:

Nem. Én németet tanulok mégsem értem :D

Amúgy a Rammstein zenéknek pont,hogy van mondandója

2013. jún. 3. 20:58
 4/9 anonim ***** válasza:

Én is sok olyan embert ismerek, akik hallgatják, és imádják, holott egy kukkot nem értenek az egészből... Hát max megnézik a számokat lefordítva magyarra és kész, egyébként nem csak magyarok, hanem külföldiek is sokan vannak így vele - Mexikóban több ezer, több százezer rajongójuk van, és nem hiszem, hogy mind értenének németül... Vagy az angolok, amerikaiak...

És mi köze a többieknek ahhoz, hogy te mit hallgatsz? Ha neked ez tetszik, ezt hallgatod és kész. :) Szerintem.

2013. jún. 4. 11:07
 5/9 A kérdező kommentje:

Néhány számnak tudom a jelentését mert megnéztem a neten.

De a barátnőim sem tudnak németül még annyit se mint én!

És a Rammstein szövegeknek igen is van mondandójuk, de a legtöbb inkább elvont.(Ezt mondta apu nagynénje aki Ausztriában él, mert vele fordíttattam le egy pár szöveget)

És 12/L vagyok.

2013. jún. 4. 14:46
 6/9 anonim ***** válasza:

"Amúgy a Rammstein zenéknek pont,hogy van mondandója"

"És a Rammstein szövegeknek igen is van mondandójuk,"

Szerintem valamit kicsit félrenéztetek,mert sehol nem említettem olyat(sőt senki),hogy nincs mondanivalója. Én azt mondtam,hogy meglehet,hogy van.

2013. jún. 4. 15:39
 7/9 unbelieveable ***** válasza:
ó én is csak angolul tudok, mégis hallgatok német, finn, svéd nyelvű zenéket is :D megnézem az angol fordításukat és kész :)
2013. jún. 4. 16:24
 8/9 anonim ***** válasza:
Egyébként hozzátenném,hogy sokszor ezek a dalszövegfordítások elég pontatlanok,még angolra is,de magyarra pláne. Sőt,legtöbbször csak az van,hogy valaki fogja,benyomja a fordítóba s azt rakja fel dalszövegfordítás gyanánt :) Úgyhogy azt nem ajánlom :)
2013. jún. 4. 16:35
 9/9 anonim ***** válasza:

Én sem beszélek németül, de a párom igen, és ő fordítgatja nekem a dalszövegeket.

Nem hallgatnék olyan zenét, amiről nem tudom, hogy miről szól, mi a mondanivalója.

2013. dec. 29. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!