Miért vagyok gáz azért mert nem skrillexet és David Guettát hallgatok? 14/l
Figyelt kérdés
Azt mondták az osztálytársaim hogy milyen gáz zenéket hallgatok, és aztán megkérdeztem hogy Miért milyet kéne hallgatnom? Erre benyom egy olyan mosógépfrekvencia zenét amit mindenki ismer. Ezért gáz vagyok? Hogy nem ilyen zenéket hallgatok? :(2013. jún. 18. 19:07
1/10 anonim válasza:
Nem igazán, mindenki azt hallgat ami akar, az osztálytársaid primitívek mint a segg... Amugy skrillex jooooo :D
2/10 A kérdező kommentje:
nekem a skrillextől csak a kill everybody tetszik, a többi szaar!
2013. jún. 18. 19:58
3/10 anonim válasza:
4/10 A kérdező kommentje:
bocs de ezt nem fogadja be a fejem.
2013. jún. 18. 20:04
5/10 Bogs válasza:
Most kit érdekel, hogy milyen zenét hallgatsz? Az az ő véleményük, hogy nekik a porszívózúgás és társai stílusú gépzene tetszik, te meg ne figyelj rájuk. Jogodban áll olyan zenét hallgatni, amit akarsz. Attól vagy gáz, ha nem vállalod fel magad! De az tényleg ciki. És különben is, osztálytársaid mit szólják le a mások ízlését? Tudod, mit, hallgasd a zenéid ott,és akkor ahol és amikor akarod, ők meg cikizzék a nénikéjüket! Ne érezd magad ettől szerencsétlennek, kinek a pap, kinek a papné.
6/10 anonim válasza:
Istenem,mármegint ez a kérdés. Nem, nem gáz, az osztálytársaid beszűkültek, hogy azt fogadják el csak és kizárólag jó zenének, ami divatos és amit a média diktál. Akinek van némi esze, az nem az alapján ítéli meg a zenéket, hogy mennyire menő vagy gáz, hanem hogy neki személy szerint tetszik-e. Én nem szeretem a Skrillexet és a hasonló elektromos dolgokat, de ha valakinek az tetszik, hát hallgassa, attól mégén maradok a rocknál és a metálnál :)
7/10 anonim válasza:
Szard le őket, hisz most az én osztálytársaim is utálják a Techno-t vagy a Rockot de én azt szeretem pont. de ha most te utálod a Skrillexet attól még nem vagy hibás. én is marhára utálom a Skrillexet ahogy az összes dubstepet de most mindenki azt hallgat amit akar, erre nincs beleszólás :)
8/10 anonim válasza:
Ismerős ,helyzet de tőlem már megszokták az évek alatt. Ne törődj velük , pár év múlva azt se fogják tudni ,hogy Skrillex meg a többi léteztek...Egyébként miket hallgatsz? :) (15L)
9/10 anonim válasza:
dehogynem fogják tudni, skrillex nem gangnam style és nem tucat zene, ne keverjétek össze.Magyarországon azért megy mindig a rádióban, mert ott volt tavaly a Volton,szerintem.Ilyen a média.Az osztálytársaid olyanok,mint azok az idióta rock hallgatók,akik nem ismerik el a dubstepet,mert szerintük ricsaj az egész,gondolom max egy dubstepet hallgattak életükben és azt is skrillextől,ezért utálják.
10/10 anonim válasza:
nem gáz.. Én filmzenéket hallgatok( magyarán ez is egyfajta komolyzene... semmi ének csak hangszerek) :) 14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!