Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Vannak itt olyanok, akik...

Vannak itt olyanok, akik utálják a One Direction-t?

Figyelt kérdés
És olyanok, akik szeretik?

2013. jún. 15. 23:02
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Hello!

Én pl. szeretem őket, elhallgatom a számukat, de nem vagyok őrült rajongó...azt viszont nagyon utálom, mikor valaki leb*zizza őket, mert ha még azok is lennének, akkor is kit érdekel?! Ki kérdezte?! Meg amúgy is nem is ismerik/ismerjük őket de már véleményt alkotunk, pl. a rajongók, hogy: jajj de cukik, meg hogy: vegyetek feleségül....ezeket is rühellem. Vagy az utálkozók: Ezek b*zik, vagy: de sz*r zenéjük van! Kiszakad a dobhártyám! Ilyenkor úgy adnék mind a kettő "fajta" embernek egy pofont. De most tényleg. Nem is ismerjük őket! Csak olyanokat tudunk, amiket a lapokból, tv-ből megtudtunk. De honnan tudjuk, hogy azok igazat mondanak? Na mind egy is! Csak még egyet mondok: Ha valaki szereti/utálja az 1D-t akkor is azt mértékkel, inkább tartsa magában. De ezt mindennél így kéne tenni! Jó persze szabad országban élünk, és szólásszabatáság van, de akkor is...olyat mondjál az embereknek, amit ha ők mondanának neked, akkor az ne fájjon!

Ui. : Bocsi hogy kicsit hevesebb voltam, de én azt utálom mikor előítélettel vannak mások iránt...nem azért voltam mert annyira szeretném az 1D-t. Elhallgatom, nincs vele semmi bajom. Ennyi.

2013. jún. 25. 15:02
 22/28 anonim ***** válasza:
69%

Én személy szerint utálom az 1D,mert

Megveszek egy ilyen tinimagazint rajta a boriton nagyban az one direction képe virit és a fél folyóirat róluk szól.

Hogyha lyukasóránk van a többiek beteszik(főleg FIÚK!!!) a zenéjüket és mi is ezt kell hallgassuk.

Mindenki szerint olyan cukik meg édik meg a fasz0m tudja milyenek.

Vannak olyanok hogy azt mondják hogy ők örökte One Direction Fanok maradnak de ki tudja hogy mit hoz a holnap???

De amúgy a napokban rájöttem,nincs miért utálni őket 3,5 vagy 10 év múlva már senki se fogja ismerni mert nem alkottak olyan nagyot hogy az ember elmékezetében maradjanak.Úgy fognak járni mint a Tokio Hotel.

13L

2013. jún. 26. 18:17
 23/28 anonim válasza:
32%
én az elején még nem voltam előítéletes, mert ez csak egy fiú banda, aztán megnéztem az egyik klippet aminek az a c. h One way or another....és azt láttam hogy szegény KISGYEREKEKET HASZNÁLJÁK FEL A REKLÁMHOZ!!! ez már mindennek a teteje...és nem segítenek nekik, hanem odarángatnak egy rakat kisgyereket és megkérik őket hogy mosolyogjanak...legalább pénzelnék őket, még az is jobb lenne....és nem, nem fiú vagyok, nem egy elmaradott hülye aki szűz apácát játszik, mert 16éves lány vagyok, de erről a bandáról szerintem nem sokan gondolnak jót.
2013. jún. 28. 15:49
 24/28 anonim ***** válasza:
32%
Az utolsó válaszolónak szeretném megsúgni, hogy kicsit eltévedt. Szegény kisgyerekeket rángatták oda és kényszerítették, hogy mosolyogjanak? Ezt te most komolyan gondoltad? A videó elején is mondják, hogy nem fognak a videó klipre nagy pénzeket költeni ezért maguk forgatják le, ezért van az, hogy azokkal a gyerekekkel táncolnak, stb. Számos más videó is van fent amin a gyerekekkel beszélnek. Szerinted képesek ezt felhasználni? Gondolkozz már egy kicsit. Megnézel egy videó klipet azt sem tudod miről szól de megutálsz 5 embert. GRATU.
2013. jún. 29. 13:48
 25/28 19gal_balazs97 ***** válasza:
93%
Mivel metálos vagyok utálom az összes pop zenét.
2013. jún. 29. 17:49
 26/28 anonim ***** válasza:
53%
én utálom az 1D -t . szar zenéik vannak! és én tényleg halgarttam mert a barátnöimbmeg imádjak... egyem meg a kis szivüket.....
2013. júl. 10. 10:16
 27/28 anonim ***** válasza:
73%

Haha, én szeretem őket. :)

És lenézem azokat, akik utálják őket...

Azokat, akik szerint undorító és meleges a stílusuk, azokat nem. Akik szerint rossz a zenéjük, azokat sem.

Ízlés kérdése, kinek mi tetszik.

De hogyan lehet úgy utálni valakit/valakiket, hogy nem is ismerik őket? Lehet, hogy csak én lettem így nevelve, de nem utálok ennyi miatt valakit.

Azt utálom, aki bánt engem/bántja a szeretteimet. És azt hiszem ennyi.

"Utálom a zenéjüket". Ez így mindjárt más.

Miért szeretem őket?

Szerintem a zenéjük közel sem annyira mocsok, mint amennyire annak van mondva. Sok számuk nem tetszik. De amúgy nincs azokkal sem bajom, nincs bennük semmi felháborító...

Viszont van több számuk, amik a mostani zenék között szerintem kifejezetten jó... csak azokat egyedül a directionerek ismerik. :D

Tehetségesek-e? Hát... 3 tagnak szerintem jó hangja van. 1-nek "elmegy", és 1-nek nem tetszik. Szóval nem vagyok elvakult rajongó, aki szerint mindegyikük elképzelhetetlenül tehetséges.

A buz*isághoz nincs hozzáfűznivalóm. Honnan tudjam a nemi identitásukat?! Lehet, hogy van a csapatban meleg tag... Érdekel? Hát nem. :D

Ami szerintem az embereket zavarja, az nem a melegség kérdése, hanem a meleges viselkedés. Seggrepacsi, puszi, ölelés, stb, stb... Nem mondom, hogy férfiasan viselkednek, valóban meleges. :D De szerintem ha valaki nem keres rá, akkor nem fogja azt látni, hogy hogyan simogatják egymást. A klipjeikben nincs ilyen.

Normálisan viselkednek. Nem mutatnak rossz példát.

Egy tizenéves lánynak meg ki jöjjön be? Johnny Depp? Igen, ő valóban sokkal jobb ideál. Egy bajszos, idős ember.

Remélem mindenki érti, mire akarok kilyukadni.

Egy tinilánynak jöjjenek be a tinifiúk.

Amúgy meg ha valaki mániákusan rajong a bandáért, vagy egy tagjáért, és egész nap csak rá gondol, más stílusú fiúkra meg rá sem néz, az nem érett még egy kapcsolatra. Vagy nem is akar barátot.

Amúgy pedig! Szóval az 1D legtöbb utálója fiú. És zavarja őket, hogy a tinilányok bepisilnek a tagoktól. De miért is? Nem bírom felfogni.

Engem sem érdekel, hogy a felnőtt férfiak melyik színésznőre verik a farkukat...

És nem tudom, hogy mire táncolnak az ovisok. Mert nem érdekel.

Szerintem ha valaki ennyire elítéli az 1D-t, akkor nem is való hozzá egy directioner csaj. Ergo, ne érdekelje őt az a directioner csaj.

Ha valakit lenézek/elítélek, akkor nem érdekel, hogy milyen zenét hallgat, vagy, hogy milyen lányok jönnek be neki...

A másik meg, hogy még egyszer sem ordították bele fangörlök a képembe, hogy "Wííííííííííí, 1D, Wííííííííí, Haryyyyyy <3<3 <3 <3 De imádom a drágámat".

Mert ilyet nem csinálnak. :D

Lehet, hogy egyesek facebook-on is így nyomják, de akkor letörölöm az ismerőseim közül, vagy csak leiratkozok róluk.

Azon meg senki se csodálkozzon, ha egy One Direction koncerten, vagy a klipjeiknél, a tagok adatlapjaikon, vagy 1D cikkeknél ez van. Van joguk rajongani.

És valóban divatos.

De egykor a Beatles is ilyen volt. Vagy minden más híresebb előadó. Ahhoz, hogy híres legyen valami, és elterjedjen, divatba kell jönnie.

Apám idejében a Guns n' Roses volt a menő, mindenki azt hallgatta.

De az idő változik, a zene más stílusú lett.

Elhiszem, hogy sokan nem bírják befogadni az újat, de nem is kell. Azok hallgassák a régi/régi stílusú zenéket.

Az ízlés meg, istenem, emberek! Az ízlés pont azért ízlés, mert egyénenként változó.

Szerintem sz@r lenne, ha mindenkinek ugyan az a tetszene.

Legyenek rock, pop, rap, dubstep, meg mindenféle rajongók.

És legyenek olyanok is, akik mindent be tudnak fogadni. Én is ilyen lennék.

Egyébként meg az, hogy csak azért hallgatják, mert divatos, az nem igaz. Sőt, szerintem ilyen nem létezik. Komolyan.

Valaki hallgatott valaha CSAK azért zenét, mert divatos?! Soha nem találkoztam ilyennel.

Ezért ismerik meg, mert divatos. Mert belebotlasz. Mert megmutatják neked. De ez nem jelenti azt, hogy szeretned kell, és tetszeni fog. Nem azért tetszik a tinilányoknak, mert divat. Hanem mert fülbemászó, kellemes zene. Mert rengetegen hallották, és ebből adódóan végül sokaknak meg is tetszett. És tény, hogy azért is, mert az 1D tagjai helyesek/viccesek/jófejek a szemükben. Bizony ám, közrejátszik. Hát bocsánat.

Sokan azért nem szeretik a zenéjüket, mert "buta".

Ami szerintem nem is túl igaz.

És miért csak olyat lehet hallgatni, amiben sok a munka? Ha nekem az nyújt élvezetet, hogy valaki egy dobot ütöget változatlan ritmusban, akkor azt hallgatom.

A zenének nem az a lényege, hogy profin összerakott, bonyolult legyen és világmegváltó szöveggel rendelkezzen.

Vannak olyanok is, kell is olyat hallgatni, jól esik.

De könyörgöm, én nem csak azért hallgatom a zenét, hogy a hangokat/hangszereket figyeljem, és nem is azért, hogy a szövegén átgondoljam az élet értelmét.

Hanem legtöbbször azt akarom, hogy összhatás, amit ad, az szórakoztasson engem. Jól érezzem magamat, miközben hallgatom.

És a lány ismerőseim közül egyébként is több utálja az 1D-t, mint amennyi szereti. :) Rengetegen vannak, akik "Oh, én értelmes zenét hallgatok, nem azokat a bu*zikat!!"

De szerintem ők szánalmasak.

Sokakat nem érdekel. Azokat elismerem, megértem.

Sokan szeretik. Én is.

Ennyi. Bocsánat, ha valaki szemében ezek miatt idióta leszek, vagy csitri, vagy bármi más... 15/l

2013. júl. 17. 02:00
 28/28 anonim ***** válasza:
Az előző válaszoló tévedésben él. Rengetegen hallgatnak zenét azért, mert az a menő.
2013. júl. 18. 08:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!