Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Vannak itt olyanok, akik...

Vannak itt olyanok, akik utálják a One Direction-t?

Figyelt kérdés
És olyanok, akik szeretik?

2013. jún. 15. 23:02
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Ja, nem! Szerintem félreértettél! Nem mások véleménye alapján akarom eldönteni, hogy nekem tetsszen-e vagy sem. Csak azért kérdezem, hogy felmérhessem azt, hogy körülbelül hányan utálják és hányan szeretik. Ennyi az egész! De azért megy a zöld pacsi!
2013. jún. 17. 11:11
 12/28 anonim ***** válasza:
Ja értem!! Köszi a pacsit! És am neked teccik? :D
2013. jún. 17. 14:06
 13/28 anonim ***** válasza:
Bocs előző vok úgy értem a One Direction teccik neked?
2013. jún. 17. 14:07
 14/28 A kérdező kommentje:
Nekem személy szerint nem teTSZik, mert én inkább a rockot szeretem. De ízlések és pofonok... Mindenkinek zöld a paccccsii!!! :D
2013. jún. 17. 15:45
 15/28 anonim ***** válasza:
71%
Én nem szeretem
2013. jún. 17. 18:09
 16/28 anonim ***** válasza:
70%
Én személy szerint nem szeretem a zenéjüket,velük semmi bajom mert hát még képen is alig (hála istennek) láttam őket hanem azok irritálnak nagyon akik istenítik őket,értük élnek és életük persze nincs ezek urán meg aki nem szereti őket leugatják...fúúú
2013. jún. 17. 19:27
 17/28 anonim ***** válasza:
96%
Az One Direction lassan már nem zavar, de az idióta rajongóik igen.
2013. jún. 19. 20:20
 18/28 anonim ***** válasza:
60%
Pont ma kezdtem el elolvasgatni azokat a hozzászólásokat amelyekben negatív jelzőkkel illetik őket, de hiába kerestem egy kommentben sem találtam magyarázatot/okot/választ arra a kérdésre, hogy MIÉRT? MIÉRT UTÁLJÁTOK ŐKET? Én személy szerint eddig sehogysem voltam velük a nevüket sem tudtam jóformán aztán ask.fm-en láttam egy lányt akinek szimpatikusak voltak a válaszai blablabla majd láttam, hogy ír egy blogot. Mivel kíváncsi voltam ezért elkezdtem olvasni. Számomra addig ismeretlen volt az a kifejezés, hogy one direction fanfiction blogok. Miután elolvastam a blogot elkezdett érdekelni, hogy miylen is a zenéjük és ők maguk, stb. Mert eddig kb. 1-2 számukat hallottam. Nem tudom pontosan, hogy ez mikor volt lassan egy hónapja talán.. Egyre több zenéjüket kezdtem el hallgatni, egyre több fanfictiont kezdtem el olvasni holott egyáltalán nem szoktam olvasni, nem is szeretek, se könyvet se blogot. És ami igazán megfogott bennük, hogy olyan életvidámak, bolondok, stb. Nagyon szeretik arajongóikat és nem úgy voltma velük mint egy Lady Gagával, hogy szeretem a számait de amúgy szart sem tudok róla. Nekem konkrétan feldobják a napjaimat amikor megnézek egy videót róluk.. hihetetlen.. tök hétköznapi emberekként viselkednek. És ahelyett, hogy utáljátok őket kicsit elgondolkozhatnátok, hogy MIÉRT, MIÉRT MIÉRT MIÉRT. Ha nem lennétek tisztában a meleg szó jelentésével akkor nézzetek utána. Ha azok lennének nem lennének szebbnél szebb barátnőik! http://www.youtube.com/watch?v=qWSH6vHVfgs Érdemes megnézni. Én ezzel nem a világot akartam megváltani csupán elmondani, hogy miért szeretem őket.:-)
2013. jún. 24. 20:22
 19/28 anonim ***** válasza:
Ja és mielőtt félreértésekbe esnénk nem vagyok őrült rajongó akinek tele vannak a szoba falai poszterekkel, elsírja magát ha meglát egy velük kapcsolat cikket és nem hiszem azt, hogy pont olyan mint amilyenekben a blogokban leírják őket mert gondolom már ez is megfordult a fejetekben. Előző válaszoló voltam:-)
2013. jún. 24. 20:25
 20/28 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Én azért nem szeretem őket, mert eleve a zenéjük SZTEM nem jó. Mindenki azt hallgat amit akar! Én nem akarom őket hallgatni. Ezt a kérdést nem azért írtam, hogy együtt fikázzuk őket és lepontozzuk aki szereti! Azért írtam a kérdést, mert kíváncsi voltam arra, hogy körülbelül itt hány olyan ember van aki utálja/szereti. Mindenkinek zöld!
2013. jún. 25. 14:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!