Fiúk! Miért gondoljátok a One Directionról azt hogy ferde hajlamaik vannak?
Ezek után hogy ne mondanánk már azt rájuk?
Egyébként a bal szélsőn és a középsőn kívül egyik sem különösebben néz ki melegnek (bár a jobb szélső és a bal szélső mellettin sem lepődnék meg, ha az lenne, szóval 5-ből 4-ről simán elképzelhető, hogy az), szerintem komolyan nem is hiszik azt az emberek, hogy melegek, csak olyan 50 kilós kis hülyegyerekek, nyálas hanggal és szar zenével.
én lány vagyok, és szeretem őket, de megmondom miért :)
a fiúk többsége soha nem volt, most sincs, és nem is lesz oda a fiú bandákért. gondolom nem tetszik nekik a stílus amit általában képviselnek, ezek a könnyű szerelmes pop dalok.:) (nem rap vagy rock ugye, legtöbb fiú ezeket szereti) meg hát sok lány tényleg túlzásba viszi, és állandóan róluk beszél és isteníti őket, a srácokat ez nagyon tudja zavarni, ha lányok más fiú egyedeket istenítenek :) viszont elég sajnálatos, hogy néha igencsak trágár módon fejezik ki magukat az utálók, és megy rögtön a b*zizás meg az egyebek, a fikázókat soha nem értettem, hogy miért kell csak azért rákattintani egy cikkre vagy kérdésre, hogy jól lehúzzunk valakit, és talán még saját magát is felidegesíti vele.
''a fiúk többsége soha nem volt, most sincs, és nem is lesz oda a fiú bandákért.''
Ejsze a fiúk a lánybandákat szeretik vagy mi az édes f.@.s.z.o.m???
te is kultúrált vagy ahogy látom.
a pop bandákra gondoltam, mint pl a 1D
nyilván a rock zenekarokért meg ezekért a fiúk is rajonganak..
/előző voltam/
Amikor b*zit, mondunk nem a hajlamára, hanem a kinézetükre gondolunk. Ha tizen , huszon évesen úgy néznek ki mint az ötéves selyem fiúk, hát ott már valami nem oké.
A másik idegesítő dolog , hogy így imádják őket pedig még életükbe sem látták vagy beszéltek velük és már azon vitatkoznak, hogy ki kinek lesz a pasija, egyszerűen szánalmas.
Különben pedig mi bennük olyan extra? A számaik egy rakás, az arcukat a sminkes meg a fodrász megcsinálja, van stylistjuk meg még ki tudja mijük. És ez a mostani teenager ideál. Gratulálok
ha ez nem bizonyíték akkor semmi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!