Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mit esznek annyian a Kárpátián?

Mit esznek annyian a Kárpátián?

Figyelt kérdés

Magam is zenélek már lassan 10 éve (göteborgi death metal)

és épp ésszel képtelen vagyok felfogni miért ajnározzák olyan sokan a Kárpátia zenekart.

Zeneileg kimerülnek az ötlettelen 3 akkordban.

Az énekesük valami fertelmesen rossz. Bántás nélkül mondom nem tud énekelni.

A szövegek pedig néhol fogom a fejem olyan rosszak, erőltetettek.

Egyszerűen nem veszi észre a tömeg, hogy ez nem nemzeti érzelmű banda, hanem "MAGYARKODÓ"

Nem attól lesz egy banda ténylegesen Magyar érzelmű, hogy minden dalban megemlíti Trianont, Erdélyt, és Istent.

Remélem nem csak én vagyok olyan aki tényleg Magyarnak tartja magát, de a kárpátiától a falra mászik.

2013. máj. 24. 20:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
45%
Nem a Skinheadekre gondolok. A Kárpátiára nagyrészben semmirekellő huligánok járnak akik szeretik ordítani hogy vissza Erdélyt, meg dögöljön meg az összes szlovák, de közben meg kinevetik az erdélyi magyart akinek akcentusa van.
2013. jún. 27. 00:05
 12/17 anonim ***** válasza:
53%

Én kiállok a zenekar mellett.

Mindenkinek el kell adniuk valahogy magukat, hogy ott maradjanak a zenei palettán. Én nem szeretem a göteborgi death metált, de nem írom ki, hogy Mit esznek annyian a göteborgi death metalon?

A Kárpátiának vannak jó igényes számai, jó lemezei. Kétféle zene van számomra jó vagy rossz. De inkább ez, mint az ANGOLZÁSZLÓS,AMCSIZÁSZLÓS divat.

Egyébként szerintem az irigység beszél belőled.

A szöveget ért kritikákat nem értem, szerintem jók.

3 akkord? Akkor 3 akkord, mit zavar az téged? 33 akkord is lehetne egy számba, de az egyszerű embert ez nem érdekli, többség - szerintem észre se veszi. Jól hangzik vagy sem.

A Kárpátia azt használja ki, hogy az elsők között kezdték el ezt a hungarista rockot. És az elsők elsők szoktak maradni. Az ACDC Highway to hell című száma 2013-ban íródott volna nem lenne sláger. De mivel az egyik első metálnak nevezett izé volt, sláger lett és ma is az.

Én röviden így látom kövezzetek meg érte.

2013. jún. 27. 20:13
 13/17 hama8 ***** válasza:
53%
Talán a zenéjük mondani valójában látnak mindent! Én az ő zenéjükön lettem hazafi 7 évesen! Ha nem tetszik ne hallgasd! Nem huligánok gyűlnek oda, hanem igazi magyar ember, mint azt itt látom alig van 1!
2013. júl. 7. 08:54
 14/17 anonim válasza:

A Kárpátia a zenét használja kifejező eszköznek,nem pedig pártot alapít és a parlamentben bohóckodik,és ez sok embernek nem tetszik.

A másik hogy egyesek nem értik meg az ő eszméiket(bár szerintem is van benne elég sok túlzás)de ettől függetlenül szeretem a zenéiket,nekem megnyugtató, az énekes hangja nekem tetszik,a zene jó alatta.

2013. aug. 6. 19:53
 15/17 anonim ***** válasza:

Én sem értem, mit esznek rajtuk. Ki nem állhatom a nemzeti rock bandákat. Ez a túlzott magyarkodás borzalmas. Undorító.

Plusz én már voltam Kárpátia koncerten, egyszer, szörnyű.

2018. márc. 17. 22:55
 16/17 anonim ***** válasza:
Azon az egy koncerten is csak azért voltam, mert a nyaraló helyünkön egyszer felléptek, és a szüleim valamiért jó ötletnek tartották, hogy elmenjünk rá (pedig ők maguk sem szeretik). Egyszerűen kritikán aluli ez az együttes.
2018. márc. 17. 22:56
 17/17 anonim ***** válasza:

Én se értem, mit esznek rajtuk. Le lehet nyugodtan pontozni, hozzá vagyok szokva.

Szerintem a Kárpátia egy undorító, idegesítő, műmagyarkodó banda. Nem hívom őket zenekarnak, mert nagyon nem azok. (Egyébként nemcsak a Kárpátiát rühellem, hanem az összes nemzeti rock zenekart, lehet az magyar, német, akármilyen.) A zenéjük valóban ötlettelen, unalmas. Az énekestől falra mászok, a dalszövegektől szintén. Sajnos koncertjükön is voltam már (akaratom ellenére, mert a szüleim elrángattak, pedig ők sem szeretik xD), és én általában úgy vagyok, hogy ha egy együttes a stúdióban szerintem xar, koncerten biztos jó, mert annak hangulata van, jobban szól estébé. A Kárpátia élőben is borzalmas.

Egy szó, mint száz: kimondottan gyűlölöm a Kárpátiát. És 100%-ban magyar vagyok, köszönöm szépen.

Húúúúúúúú most érzem, mit fogok ezért kapni...Véleményeket természetesen tiszteletben tartok, aki szereti őket, hallgassa nyugodtan (csak a gyűlölködő kommenteket kérem, mellőzze, ez az oldal nem erre van).

2019. ápr. 1. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!