Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért utálják annyian a Limp...

Miért utálják annyian a Limp Bizkit énekesét?

Figyelt kérdés
Fred Durst a neve.

2013. ápr. 15. 14:52
 1/6 anonim válasza:
28%
Mert buták.
2013. ápr. 15. 22:37
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
szerintem nem utálják őt olyan mértékben hogy az soknak nevezhető... én pl még egyetlen ember szájából se hallottam pedig vagy 11 éve szeretem a LB-t....
2013. ápr. 16. 15:49
 3/6 anonim ***** válasza:
75%

Nem tudom, én bírom a fejét. :)

Az utálatukat a nu metal is kiválthatja, vagy Fred személyisége (hogy például szeret a középpontban lenni), vagy olyan szövegek, hogy "I did it all for the nookie", "I'll break your fuckin' face tonight"... talán butának tűnnek a szövegek (bár én nem tartom annak). De őszinték. Tudjuk, hogy Fred nem egy Ady Endre, de legalább nem erőlködik azon, hogy valami szépirodalmi szöveget írjon vagy tudom is én. :) És a Break Stuff a legjobb dal egy olyan napra, mikor felkelni sem akarsz, minden sz*r és mindenki gáz... :D

2013. ápr. 17. 17:28
 4/6 A kérdező kommentje:
Szeretem én is a LB-et, ahogy nézem a videókat, sok kommentben mocskolják Fred Durstot, meg egy Family Guy, vagy Simpson család részben is utaltak erre, vmi olyasmi volt, h mindenkit szívesen látunk kivéve Fred Durstot.
2013. ápr. 17. 22:30
 5/6 anonim ***** válasza:
30%
De egyébként személyesen én se találkoztam még olyan emberrel, aki utálta volna őt. Csak neten a cyberparasztok, azok is inkább külföldiek között...
2013. ápr. 17. 22:40
 6/6 anonim válasza:
12%

Irigység nagy úr, bár néha tényleg elég undorító dolgokat tud tenni.

Egy LB fan.

2013. júl. 17. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!