£aRA kérdése:
Miért utálják ennyire az Avenged Sevenfold-ot?
Figyelt kérdés
Bár személy szerint a kedvenc bandám, nem azt mondom, hogy szeretni kell őket... De azért meglepett, hogy ennyien ki nem állhatják. Vélemények? :)2013. ápr. 3. 19:59
1/14 Sophiea válasza:
Én szeretem őket. A baráti körömből is sokaknak a kedvence. Akiket ismerek azok, vagy szeretik, vagy nem is ismerik őket.
2/14 anonim válasza:
hol láttad, hogy sokan utálják őket?:D
3/14 anonim válasza:
Az én környezetemben -többek között én is- többnyire szeretik, soha nem szidta még senki. Vagy lehet, hogy csak előttem nem akarták. :D
5/14 A kérdező kommentje:
az lemaradt, hogy inkább külföldi oldalakon láttam, youtube kommentek stb...
2013. ápr. 3. 21:32
6/14 anonim válasza:
Mert "műbandának" tartják őket. Szerintem nincs igazuk, én bírom őket :)Amúgy ha ők mesterkéltek és műviek, akkor Justin Biebert, Nicki Minajt és társaikat nem tudom, hogy minek lehetne nevezni :P
7/14 A kérdező kommentje:
egyetértek:D /ment a zöldmancs mindenkinek^^
2013. ápr. 4. 21:06
8/14 anonim válasza:
A7X-et sokan utálják? Hát erről még nem hallottam. De youtube kommentekben a monitorharcosok nagyon tudnak mocskolódni, az tény. :D
Nem tudom, mi válthatja ki az utálatukat, de valószínű, hogy az, amit fentebb írt valaki, hogy műbandának tartják őket a haterek. Pedig nem azok, nem tudom mi bajuk van vele.
Nekem ők az egyik kedvenceim egyébként.
9/14 anonim válasza:
Akiktől ilyet hallottam azok azért mondják mert őnekik a zene azt jelenti hogy ordítás és az a jobb aki hangosabban és többet ordít meg akik undorodnak a poptól és az érzelmes zenétől, mert ugye az a7x-ben pop, rock és metál elemek is vannak.
10/14 anonim válasza:
Hát nekem a mai napig a kedvenc bandám az A7X...amit azok a fiúk művelnek hát az eszméletlen :D és iszonyúan szimpatikus az egész :D példaképem mindegyikük :D imádom őket :D <3 majd pár év múlva szeretnék tetkót is egy deathbat tetkót :D 16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!