Miért utálják ennyire az Avenged Sevenfold-ot?
A kedvenceim!
Sokan azért utálják őket szerintem, mert mindig más nagy rock bandákhoz hasonlítják őket és hogy az A7X csak koppint róluk, semmi egyedi nincs bennük stb... Ami szerintem jó nagy hülyeség, mivel egyre több a rock/metál stb banda így egy idő után, már elég nehéz újat mutatniuk, de ez nem jelenti azt, hogy nem tudnak egyedi zenét csinálni, sőt!
Nézd csak meg a mai szenny zenéket főként pop kategóriában, amik egy kaptafára épülnek és pár év múlva a süllyesztőben végzik....
20/L
Én nem tapasztaltam hogy utálnák őket.
Az ismerőseim közül sokan nem ismerik őket, de aki igen, az szereti.
Egyedül a 64 éves édesanyám szokta mondani hogy ha nálam van, vagy az autóban vagyunk, hogy ha lehetne, inkább valami mást hallgatna... :D
Bár egy-két számuk még neki is tetszik.
A youtube kommentekre meg felesleges alapozni, hiszen akármelyik videó alatt olvasgatsz, legyen az zene, személyes vlog, vagy valami tutorial, mindenhol azt látod hogy az emberek fikáznak...
25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!