Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mit szeretnek annyian a...

Mit szeretnek annyian a MayheMben?

Figyelt kérdés
Meghallgattam pontosan 2 számát és a fejem is megfájdúlt xd.Nem azzal van gondom,hogy nem szeretem a durva zenét,sőt csomó death metal bandát szeretek de ez akkora egy rakás sz@r.Semmi dallam,érthetetlen a szöveg,unalmas gitártéma stb.
2011. márc. 10. 17:29
 1/8 Thurston ***** válasza:
93%

A blackmetál egy olyan zene, ami mögött fontos megérteni az egész mögöttes ideológiát. A földrajzi körülményektől elkezdve egészen az akkori politikáig. Meg az sem árt, ha némi humorérzék is szorult beléd. Ugyanis ez egy irónikus műfaj.

De szerintem csak egyszerűen ne foglalkozozz vele. Ha egy Mayhem számtól megfájdul a fejed, akkor amúgy is elég alacsony lehet az ingerküszöböd.

2011. márc. 10. 17:37
 2/8 Thurston ***** válasza:

"ami mögött fontos megérteni az egész mögöttes ideológiát"

Nájsz szóismétlés. Mindegy. (Illetve nem mindegy, de mit lehet tenni.)

2011. márc. 10. 18:11
 3/8 anonim ***** válasza:
Foggalmam sincs mit szeretnek benne! Én már több számát is hallottam sőt még egy albumot is magamra erőltettem de nem jött be. Én nagyon szeretem a black metalt (pontosabban az alműfajait: symphonic black, melodic black, stb) de nekem ez akkor se jön be. Tudom hogy magyar az énekese de ez miatt nem fogom megszeretni. Maradok a Sear Bliss-nél meg a Catamenia-nál.
2011. márc. 12. 15:51
 4/8 A kérdező kommentje:
Magyar az énekes?Na ezt nemhittem volna :D
2011. márc. 12. 17:04
 5/8 Thurston ***** válasza:
Pedig Csihar Attilag az egyik legkewlabb metálarc. Azóta a Sunn O)))-val is sokat dolgozott együtt, ami miatt már nem csak a blackmetál egyik legalapvetőb figurája, hanem a sötétebb kísérleti zenéké is.
2011. márc. 12. 17:11
 6/8 A kérdező kommentje:
na sunn o))) ,csodálatos egy zenét gyártanak...nemtudom milyen fülűnek kell lennie egy embernek,hogy valaki drone metalt hallgasson /játszon.
2011. márc. 13. 00:39
 7/8 anonim ***** válasza:
Sunn O))) nagyon jó. Mayhemért én sem rajongók, mondjuk metalhead/rocker létemre a black metaltól be tudok aludni.
2018. márc. 17. 23:00
 8/8 A kérdező kommentje:
Update: azóta se barátkoztam meg ezzel a fo$sal. Komolyan a Der Misteri izé Sátán lemezt kurvä sokszor végighallgattam és utána egyszerűen be kell tennem egy Dying Fetus vagy Aborted lemezt, hogy helyreálljon a lelkivilágom.
2018. márc. 19. 01:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!