Szeretnék megtanulni szaxofonozni, de semmilyen zenei előképzettségem sincs. Mindig is akartam zenélni, de eddig ez kimaradt. A szaxofon meg csak megtetszett. Mennyire nehéz autodidakta módon megtanulni, csak a saját szórakozásomra?
en klarineteozom ami ojan fuvoshangszer mint a szaxofon,naddal kell megszolaltatni
elejinte idegesito ha nem szolal meg de majd belejossz
attol fugg mijen a szaxofon alt vagy tenor
utobbinak szebb a hangja es oriasian jo dolgokat lehet vele muvelni
köszi a választ:)
tanár v zeneiskola nélkül is meg merjem próbálni a tanulást, v magamtól nem fog menni? tudom h könnyebb lehet tanárral, de oda akkor mennék, ha már van vmi alapom, és ténylegeg tetszik.
Hát, én több okból sem ajánlom:
1. Egy szaxofon nagyon drága. Ha nem zeneiskolai kölcsönzött hangszeres van, ezt is be kell szerezni.
2. A szaxofon nagyon érzékeny hangszer, olykor még a zene tanárok is tanácstalan egy két hirtelen hibája mellett.
Bár tény, hogy amennyiben nem magánban oldod még, szolfézsra kell járni, úgyhogy értem én a te szemszögéből is. Minden esetre bárhogy döntesz sok sikert, és jó szaxizást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!