Szerintetek ki a legjobb gitáros a világon?
Figyelt kérdés
Konkrét válaszokat kérek.Tudom,hogy kicsit hülye a kérdés és annyi jó gitáros van,hogy nem lehet lebontani 1 legjobbja de pont ez a kérdés lényege. Vonatkoztass el attól,hogy milyen dalokat írt ,mennyire neves ember, csak technikai tudás érdekel,gyorsaság,sokszínűség . PL Ilyeneket ne írjatok légyszi,hogy Jimmy Hendrix jobban játszik mint Dimebag Darrel mert ez egy baromság .2013. máj. 12. 14:50
72/74 anonim válasza:
Szerintem, ha az ember felsorol egy harmincas listát, akkor elveszik a kérdés érdekessége. Legjobb lenne csak egyet mondani. Figyelem: nem az a kérdés, hogy ki a kedvenc gitárosom. Lehet, hogy a legjobb olyan zenét játszik amit én egyáltalán nem hallgatok rendszeresen. Lehet, hogy nem is szeretem azt a fajta zenét.
Paco de Lucia
73/74 petra666 válasza:
Mindenkinek az a legjobb aki a kedvence. Úgy bírom amikor írjátok, hogy aki ezt meg ezt mondja az idióta...Miért lenne idióta azért mert neki az tetszik a legjobban? Nem kell mindenkinek tökéletesen értenie a zenéhez, aki gyakorizik. Amúgy szerintem Slash
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!