Mondanátok JÓ bandákat, előadókat, zenei műt?
Ha a kalapos csávóra gondolsz a Guns-ból akkor Slash lesz az :)
Egyébként Guns n' Roses, Scorpions, Aerosmith, Nirvana, újjabbak pedig esetleg Nickelback, Avanged Sevenfold, 30 second to mars, Paramore, Nightwish, Bon Jovi (bár ő régen is baromi nagyot alkotott...De ha ezekre rákeresel youtube-n akkor más előadókat is ki fog dobni ilyesmi
stílusban.
Maiak közül még: Imagine Dragons, Arctic Monkeys, The Black Heart Procession, ennyi jut eszembe.
Régiek közül amit az előző kihagyott az a Red Hot Chilli Peppers és az ACDC (bár gondolom mindkettőt ismered).
12 Stones
3 Doors Down
30 Seconds to Mars
Apocalyptica
Blink 128
Bon Jovi
Breaking Benjamin
Dead By Sunrise
Evanescence
Fall Out Boy
Five Finger Death Punch
Foo Fighters
Fuel
Green Day
Guano Apes
Guns & Roses
Heaven's Basement
Hooligans
Iron Maiden
Jimmy Eat World
Linkin Park
Metallica
Motorjesus
Nickelback
Papa Roach
Paramore
Queen
Red Hot Chili Pappers
Rise Against
Seether
Simple Plan
Sixx:A.M.
Sum 41
System Of A Down
Tankcsapda
The Clash
The Offspring
Three Days Grace
Nesze, ezzel el leszel :D
Én még ajánlanám a Kispál és a borz-ot vagy a Kiscsillagot.
Kicsit inkább alternatívabb de nekem bejön :P
Metallica, Evanescence,Trees of Eternity, KoRn ,Dio Judas Priest, Sex pistols , Linkin Park ,Earlyrise , 4 Non Blondes , The Beatles , Aerosmith ,Nightwish , Within Temptation , The Exploited ,Marily Manson ,Dead Kenedys , Joan Jett, Lita Ford , Guns N Roses , Patti Smith,The Doors , Björk , Therion ,Alanis Morisette ,Whispering Woods ,Tarja Turunen,Kiss , Janis Joplin, Marya Roxx , Nirvana , Heart , The Ramones , Pink Floyd,a Dalriada , Alice Cooper ,
,The Distillers , Apocalyptica
David Bowie
Chris Rea
The Rolling stones
XXX
Arch Enemy
Icon for Hire
Dimmu Borgir
Celelalte Cuvinte
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!