Ki a magyarországon valaha élt legjobb gitáros?
Nem tudom, hogy a legjobb, de nagyon jó:
Hivatalosan kérded vagy a véleményeket?
Hivatalosan fi.gom sincs, de szerintem a legjobb az az Edda solosa: Alapi.
Hogy lehet valaki hivatalosan legjobb gitáros? X(
Akkora baromság ez az egész, hogy nemigaz. Én el tudok játszani bármit amit hallok első hallásra, meg elég sok ismerősöm is. AKkor mostm i vagyunk a legjobbak? Vagy az Edda gitárosa, mert ő amellett hogy technikailag talán jó, képes volt megírni egy rakás három-négy akkordból álló dalt? Vagy mivan? Ha elmondja valaki értelemsne, hogy mi alapján leheti lyesmit eldönteni, az tapsot érdemel.
Sajnálom ha nem vetted észre az ironiát. Egy véleményen vagyok veled abban, hogy ilyesmit nem igazán lehet eldönteni, mert izlések és pofonok. de ami Alapit illeti. Nem csak a rakás 3-4 akkordos számaira gondoltam, bár énis elég jo vagyok, de szerintem ha kettőnk tudását összetennék Alapi akkor is lealázna azzal a 3-4 akkordal is. Technikailag nemcsak h ,,talán" nagyon jo, hanem szo szerint nagyon jo. Keress rá a jutyubon az ,,Alapi Band" formáciojára, és nem fogsz kételkedni.
Jah és Legközelebb probáld meg kicsit értelmezni a választ,mielőtt igy lehurrogsz, mert mint mondtam az csak az én véleményem,és a most leirtak is.
Nem veszekedtünk...:)
Én maradok a véleményem mellett Alapi nagyon jo
De mondjuk Kun Peti sem volt semmi,ha már az Edda szoba jött. Képzeld el hogy most hol tartna a srác,ha 16-17-18éve ilyen nagy volt... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!