Szerintetek ki a legjobb gitáros a világon?
Figyelt kérdés
Konkrét válaszokat kérek.Tudom,hogy kicsit hülye a kérdés és annyi jó gitáros van,hogy nem lehet lebontani 1 legjobbja de pont ez a kérdés lényege. Vonatkoztass el attól,hogy milyen dalokat írt ,mennyire neves ember, csak technikai tudás érdekel,gyorsaság,sokszínűség . PL Ilyeneket ne írjatok légyszi,hogy Jimmy Hendrix jobban játszik mint Dimebag Darrel mert ez egy baromság .2013. máj. 12. 14:50
11/74 anonim válasza:
Az én szememben Yngwie Malmsteen a legjobb :)
12/74 anonim válasza:
Köszi, hogy írtál! Azt hiszem most már ő is a kedvenceim közé fog tartozni :) Néztem egy pár videót, és leesett az állam.
13/74 anonim válasza:
Van benne igazság nem ?
Alapi István - Gitármánia Tábor 2011. 1. rész
15/74 anonim válasza:
Lil' Wayne. Kegyetlenül jól tud váltakozni 2 bund között, nagyon inspirál.
16/74 A kérdező kommentje:
xddddddd
2013. jún. 5. 16:39
19/74 A kérdező kommentje:
mi bajod van vele ?
2013. jún. 6. 19:30
20/74 A kérdező kommentje:
én inkább ilyen válaszokon lepődtem meg : Alapi István , Zakk Wylde , Santa :D Emberek a legjobbat kértem ,most komolyan alapi,elhiszem h országban jó gitáros de én világot értettem ott meg a béka seggét se súrolja már bocs :D
2013. jún. 6. 19:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!