Kik azok a magyar előadók szerintetek, akik munkásságukkal merőben hozzájárultak a hazai zenei színvonal növeléséhez?
Figyelt kérdés
Komoly és mindenféleképpen indokolt válaszokat várok! Köszi! :)2013. ápr. 27. 21:49
1/38 anonim válasza:
Demjén Ferenc - Különösebb indoklást szerintem nem igényel, az életműve magáért beszél. :)
2/38 A kérdező kommentje:
+1pont
Jöhetnek zenekarok is!!!
2013. ápr. 27. 22:07
3/38 anonim válasza:
Omega - Képesek voltak a folyamatos zenei fejlődésre, és több műfajban is magas színvonalon alkottak. A 60-as évek beat-korszaka után a hard rock majd a progresszív rock műfajában is jelentős lemezeket készítettek; a 70-es és 80-as évben sem váltak csupán nosztalgia-zenekarrá. Nem is beszélve arról, hogy a rockzenében lényegében az egyetlen olyan magyar zenekar, akik nemzetközileg is számottevő sikert tudtak elérni.
4/38 harmincharom válasza:
Pokolgép, mivel ők voltak az első magyar heavy metal banda.
5/38 anonim válasza:
Tankcsapda. Ehhez szerintem nem kell indoklás. :)
6/38 anonim válasza:
Ákos!
25 év töretlen sikere. Lehet mondani, hogy a politika tolja. DE! Nem a politika írja a dalait, nem a politika tölti meg a csarnokokat 25 éven át... :) a jó dalok és dalszövegek...
7/38 anonim válasza:
Kazcor Feri, nem kell indoklás :)
8/38 anonim válasza:
Presszer Gábor, Cseh Tamás, Rúzsa Magdi, Palya Bea, Sebestyén Márta, Koncz Zsuzsa, Bródy János, Szörényi Levente, hála az Istennek, nagyon gazdagok vagyunk, de mit kell ezen indokolni? Csak egy fül kell hozzá és már meg is van indokolva!
9/38 A kérdező kommentje:
Ezazzz! Ezt vártam! Induljatok csak be!!! Kíváncsi vagyok még sok véleményre....
Hozzáteszem én Presszert és az LGT-t bírom fiatal korom ellenére, és a Kispál is örök marad! :) De a mai előadók, zenekarok közül is tudnék csipegetni....
Ti hogy vagytok vele? :)
2013. ápr. 27. 23:01
10/38 anonim válasza:
illés,ákos,máté péter,ladánybene27,belga,punnany massif,republic,unique,ágnes vanilla
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!