Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ha rockot hallgatok (pl....

Ha rockot hallgatok (pl. AC/DC, Airbourne, stb. ) akkor rockernek számítok?

Figyelt kérdés
Nem élek a tipikus rocker-életérzésnek, pl. buli, pia nálam nem fekszik, de a rockzenét nagyon szeretem!

2013. ápr. 16. 20:28
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
"Ha a rock nélkül nem tudsz élni, üdvözöllek a bandában!"
2013. ápr. 16. 20:33
 2/5 A kérdező kommentje:
más zenét egyáltalán nem, de fent említett együttesek naponta! :) nem tudnám elképzelni a mindennapjaimat zene nélkül!
2013. ápr. 16. 20:46
 3/5 anonim ***** válasza:

Már ne is haragudj,de én ezt kikérem. A rocker életérzés nem azt jelenti,hogy "buli,pia,stb.".

A kérdésre:akkor vagy rocker,ha egyrészt ugye szereted a rockzenét(ez úgy látom eddig megvan),másrészt ha úgymond hű vagy a zenédhez és sokra is tartod. Szerintem még az öltözködés sem igazán számít,ha belül rockernek vallod magad.

2013. ápr. 16. 21:05
 4/5 anonim ***** válasza:

Egyébként én sem vagyok híve a piálásnak,szerintem egyáltalán nem szükséges ahhoz,hogy rocker legyen valaki.

Előző válaszoló voltam.

2013. ápr. 16. 21:07
 5/5 A kérdező kommentje:
Mást egyáltalán nem hallgatok, és nem is nagyon viselem el. Nem szűklátókörűségből, hanem mert ki nem állhatom! De nem csak a fenti jelzőkkel bírókat értem rockernek, hanem amiket felsoroltál, pl. a zene szeretete, ilyenek sokkal inkább számítanak (szerintem is), csak eddig nem tudtam, hogy ha rockot hallgatok, rocker vagyok
2013. ápr. 19. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!