Vad-Ász kérdése:
Miért kell baszogatniuk a zenei ízlésem miatt? Rockot és Metalt hallgatok, ők meg diszkófiszemfaszomokat. Mi a bajuk a Rock és Metal zenével?
Figyelt kérdés
2013. márc. 29. 22:35
1/22 anonim válasza:
Mert az igényes rock és metal igazi zene, van mondanivalójuk, sőt, tovább megyek, még úgymond egyedi is! Engem is megszólnak érte, bár most már annyira nem. Nem tudják mi a jó, ne törődj velük. :)
18/L
2/22 A kérdező kommentje:
én is ugyanezt mondtam nekik , hogy ennek legalább van mondanivalója.
2013. márc. 29. 22:42
3/22 anonim válasza:
elmúlik, hogy megszólják egymást az iskolába zenei ízlés miatt, 5 év múlva úgyis már a megélhetéssel kell törődni és mindenki magasról leszarja kit, mit és hogyan hallgatsz!
4/22 anonim válasza:
Én is inkább a rock és metál mellett vagyok, de azért ha belegondolsz, te is elítéled azt, amit ők hallgatnak (legalábbis a kérdésed alapján "diszkófiszemfaszomokat") Tehát, te ugyan úgy bírálod őket, mint ők téged, csak most éppen ők vannak többen. És ezt egyáltalán nem sértésként mondom, és én is inkább a te zenei ízlésedhez állok közelebb.
5/22 anonim válasza:
Nálam nagyobb metal arcot nem nagyon találsz...
Baszogathatnak, mert kicsinyesek, primitívek, divatemberek, egyedinek vázolt hülyék, akik a tömeget kísérik...
Az, hogy miért baszogatnak, nem a zene miatt van, hanem mert kilógsz az "átlag, hülye" körből.
Tenni nem sokat lehet, csak ellenállni, és hamar unalmas lesz a baszogatásod...
Szerintem...
6/22 anonim válasza:
Kérdezd meg tőlük,hogy hogy merik zenének nevezni az Electrot,Bíbert meg az 1Dt...ez sértő a zenészeknek,akik HANGSZERREL játszák a zenéjüket,és amibe szorult egy kis tudás.Nálam ilyenkor mindig befogják a csőrüket.Össze-vissza majmolják a kis sztárocskáikat.Ne foglalkozz velük,legyél büszke,hogy zenét hallgatsz. 14/L
7/22 anonim válasza:
Tökmindegy, mert mindegyikőtök szar zenét hallgat, csak különböző szart. Az egyik csoport igénytelen electrot és brostepet, te meg dadrockot. Mindkettő moslék.
8/22 A kérdező kommentje:
utolsó: -Te mien zenét hallgatsz?
2013. márc. 30. 15:45
9/22 DBpisces561 válasza:
azért mert ez a fajta zene megy mindenhol és szinte lenyomják az ember torkán
én is inkább rockot hallgatok
10/22 anonim válasza:
Ja, engem is mindíg leszólnak, de legalább ez értelmesebb, mint azok a zenék amikben kb 3 mondat van és semmi értelmük, ráadásul a legtöbben hangszert sem használnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!