Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért kell baszogatniuk a...

Vad-Ász kérdése:

Miért kell baszogatniuk a zenei ízlésem miatt? Rockot és Metalt hallgatok, ők meg diszkófiszemfaszomokat. Mi a bajuk a Rock és Metal zenével?

Figyelt kérdés

2013. márc. 29. 22:35
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
15%

A 0%-os vagyok :P

Nem ragadok le egy műfajnál. Sajnos ti szűklátókörűek vagytok, és bármi új műfajt egyből leszaroztok. Fogadjunk, hogy olyanokról, hogy Neutral Milk Hotel (indie), Tyler The Creator (hip-hop és rap), My Bloody Valentine (shoegaze, noise rock) Sigur Rós (post-rock és ambient) nem is hallottatok, pedig műfajaik egyik legjobb zenekarai. De a Queen, Guns n Roses, Iron Maiden simán megy, holott műfajaikon belül is silány, kommersz zenét játszanak.

2013. márc. 30. 19:02
 12/22 anonim ***** válasza:
9%

az lesz a legjobb mikor nem lesz időtök zenét hallgatni vagy a fáradtságtól nem tudtok rá figyelni, mert a főnök a fejedet megette vagy a gyerek kisírta a füldet vagy 12 órát dolgoztál a gyárban vagy rákbeteg lettél vagy elmebeteg és még aludni is alig van kedved!

na ezek az igazi problémák!!

majd jól visszagondoltok, óóó milyen jó volt mikor ilyen szarokon veszekedtünk az osztálytárssal, hogy ki milyen szart hallgat!

2013. márc. 30. 19:08
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

hetes, mi az a dadrock? egyébként, húha, nem ismerünk x. indie, stb. zenekart. fogadjunk, hogy te meg nem ismered a Savatage-t, Ademát, Children of Bodomot, Opethet, Celtic Frostot, Labyrinth-t, Sirraht, Pretty Maidst, Theriont, Tiamatot. (véletlenszerű felsorolás). képzeld, a rockzene nem csak a Queenből, Guns'n Rosesből és Iron Maidenből áll. mellesleg, ez a három már kapásból nem is ugyanazt a stílust játssza, ahogy a fent felsoroltak közt is meglehetősen nagy különbségek vannak.

különben meg, hogy a kérdező kérdésére is válaszoljak: az a bajuk vele, hogy halványlila gőzük nincs róla.

2013. márc. 30. 23:01
 14/22 anonim ***** válasza:
86%
de az is lehet, hogy a világ összes zenéje szar! úgyis elpusztul a föld, tehát mindegy, majd a kazetták, cd-k űrporként végzik, a mi hullánk is! előbb utóbb úgyis vége a dalnak, de már az is lehet, hogy most sem létezünk, hanem egy idegen faj hiperfejlett számítógépes valóságshowja vagy kísérleti telepe vagyunk!
2013. márc. 30. 23:17
 15/22 anonim ***** válasza:
10%
13-as: pont megszívtad. Mondtam, majdnem minden műfajból hallgatok zenét, ezért ismerem az összes zenekart amit mondtál. Amiket meg én mondtam pont a Neutral Milk Hotel volt egyedül indie.
2013. márc. 30. 23:31
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
persze, te a világ összes zenekarát ismered. a végén még elhiszem.
2013. márc. 31. 13:00
 17/22 anonim ***** válasza:
92%
Ez annyira gyerekes. Más zenei ízlését fikázni, na ez a szűklátókörűség. Az a baj, hogy mindenki a saját zenéjét hiszi felsőbbrendűnek, pedig nem attól leszel valaki, hogy ismeretlen noname alter zenéket hallgatsz, vagy Rihannát. Hogy a francba lehet egy teljesen relatív dologról vitatkozni??
2013. ápr. 1. 19:48
 18/22 anonim ***** válasza:
98%
Én csak sajnálni tudom őket! Nekik sosem adatott meg, hogy fülessel a fülükben zúzós rockot hallgatva fussanak, bicajozzanak sportoljanak vagy üljenek a vonaton. Ha nekik jó a tuctuc hát így jártak, ha a te zenédet lesajnálják szard le őket nem tjdják mi a jó!
2013. ápr. 21. 17:04
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
A 0%-os fickó válaszában leírt együttesétől/előadókról mind hallottam. Nem dicsekedésből mondom, csak szeretek mindig új zenei dolgokat felfedezni, és így akadtam össze velük.
2018. jan. 9. 21:28
 20/22 A kérdező kommentje:
mostanra rájöttem, csak fel kellett nőnöm,hogy ne foglalkozzam a dologgal. De a korosztályom sem foglalkozik vele.Ez egy abban a korban történő furcsaságok
2018. szept. 7. 08:42
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!