Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért szeretik az emberek...

Miért szeretik az emberek jobban a rockot?

Figyelt kérdés

Én nem szeretem, és a barátaim is popot hallgatnak,

nos, legtöbbjük.

2013. ápr. 14. 20:56
 1/10 anonim válasza:
89%
Szerintem nem szeretik jobban/többen csak ők kitűnnek a tömegből, általában öltözködésükkel, amíg a pop műfajt hallgatók nem annyira.
2013. ápr. 14. 20:59
 2/10 anonim ***** válasza:
59%
Egyáltalán nem szeretik jobban. Nézd meg egy pop és egy rock video nézettségét a youtube-on. Óriási a különbség a pop javára.
2013. ápr. 14. 21:59
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Én fordítva tapasztalom, szerintem mi rockkedvelők vagyunk kevesebben.
2013. ápr. 14. 22:46
 4/10 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem kevesebb rock-fan van mint pop (sajnos)
2013. ápr. 15. 14:10
 5/10 anonim ***** válasza:
90%
Ez nem igaz. Sokkal többen szeretik a popot, bár szerintem ebben az is erősen közrejátszik, hogy a zeneiparban hatalmas üzlet van, így egyes popelőadókat tehetségüktől vagy éppen tehetségtelenségüktől függetlenül annyira propagálnak, hogy a nagy számok törvénye alapján biztosan többen sokan lesznek, akiknek megtetszik. De én ettől még maradok a rocknál :)
2013. ápr. 15. 15:26
 6/10 A kérdező kommentje:
akkor nem is gáz, h nem hallgatok rockot? dejó :D köszi skacok :D
2013. ápr. 15. 17:42
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

A helyesírás nem árt!

Az ember igazi zenei ízlése sose gáz! Sose! Csak akkor ha az ember nem azért hallgat XY zenét mert szereti, hanem mert divat.

Kérdésre válaszolva: a popzenét annyira felkapja a média hogy kb. 3x annyira sokan "szeretik" . A rockot a többség azért szereti mert ez az igazi stílusa. Sajnos a rockot és más egyéb zenei stílust nem kap fel annyira a média.

2013. ápr. 15. 21:13
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Egy rock koncerten vagy ha rockot hallgatok/játszok valamelyest levezetem a feszültséget meg nekem nincs is jobb mint a torzitott gitár hangja.

De mindenkinek más ízlése van.

2013. ápr. 16. 17:18
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
csak vélemény, de szerintem nem véletlenül vannak rockerek, és nem popperek... :)
2013. ápr. 16. 20:18
 10/10 anonim válasza:

Ez most olyan mint mikor dubsteppet hallgatok és leótvaroznak, hogy miért hallgatom, pedig véleményem és tapasztalataim szerint én egy értelmes ember vagyok aki Energetikai mérnöknek készül, szóval nem értem ezt a nagy fikázást. A kérdésedre válaszolva:

mert ahogy mások is írták, elkülönül, mint az electro.

Viszont azt nem tudtam (mégis ott van az orrom előtt),hogy a pop-ot többen "szeretik", azaz hallgatják.

2017. szept. 12. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!