Az emberek nem szeretik a fekete kutyákat? Miért van ez?
Valamiért úgy vettem észre, hogy nem rajonganak a fekete kutyákért az emberek. Szerintetek is így van? Nekem fekete van, és szerintem ő is van olyan szép, mint bármelyik más..
Várom a véleményeket, fekete, és nem fekete kutyás gazdiktól egyaránt! :)
Én is minden kutyát szeretik mindenféle színben :)
A macskákat utálom és ők se bírnak engem
A tiszta fekete kutyától vannak olyan emberek, akik tartanak.
Egy népcsoport leginkább babonából.
Mikor a terápiás munkáról, a terápiás kutyákról olvasgattam, akkor olvastam olyat, hogy a tiszta fekete és sötét pigmentű kutyákat nem szeretik annyira terápiára alkalmazni, mert az emberek nehezebben olvasnak a jelzéseikből, s ezért is sokakban ösztönös félelmet kelt. Ebben lehet valami. Nekem van egy tiszta fekete kutyám, s egy fehér kutyám fekete orral és ínnyel, s utóbbi a kontrasztossága miatt tényleg kifejezőbbnek tűnik. De ez addig fel sem tűnt, míg csak a fekete kutyám volt. :) Én minden esetre szeretem a fekete kutyákat, és séta közben a feketét is mindig megdicsérik, milyen szép, de pl a gyerekek félnek tőle.
Én a legtöbb állatnál (pl. kutya, macska, ló, nyúl, farkas) pont a feketét preferálom :)
A kutyaszínek közül a kedvencem a "dobbermann-szín" :D
DoBermann. de az nem tiszta fekete, sőt igen látványosak rajta a cser jegyek.
Németjuhászban kifejezettem népszerű a fekete szin,
De pl. az Arab országokban, még ha olyan jól keres is a kutya, hogy 20 méterrel a föld alatt jelezné az aknát, még akkor sem vennék meg ,ha fekete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!