Az emberek nem szeretik a fekete kutyákat? Miért van ez?
Valamiért úgy vettem észre, hogy nem rajonganak a fekete kutyákért az emberek. Szerintetek is így van? Nekem fekete van, és szerintem ő is van olyan szép, mint bármelyik más..
Várom a véleményeket, fekete, és nem fekete kutyás gazdiktól egyaránt! :)
Feltűnt nekem is, nem tudom miért van így, pedig az én szívem is jobban húz a világosabb, vagy tarkább kutyák felé.
Tricolor (fekete) skótjuhászom van. :)
szia!
Nekem eszembe sem jutott, hogy a fekete spánielem után ne fekete mudit vegyek. De hiába jön mellettem a járdán, 30 cm-es összefogott pórázon, lemennek a járdáról a gyalogosok, ha meglátnak minket :)). Jót szoktam ezen mosolyogni, az az igazság!
Azért fogom össze a pórázt, hogy még jobban mellettem menjen, és ne keltsen félelemet. Nekem nagyobb mudim van, nem az a törpe, és nagyon okos.
A múltkor 5 yorkie-val játszott, ott volt egy anyuka a 2 lányával. Mondta nekik, hogy "ne menjetek a "nagy" kutyához, mert rátok ugrik!"
Mondtam neki, hogy nem ugrik rájuk, mert meg van nevelve,és kicsi kora óta gyerekekkel találkozik. De nem hatotta meg.
Igazság szerint nem is bánom, hogy kicsit jobban tartanak tőle, legalább nem állít meg mindenki, hogy meg akarja simogatni.
Én imádom a fekete kutyákat nekem is van 1.
Macska is jöhet feketébe. Hisz ők is állatok csak más színűek. Gondolom olyan mint hogy elítélik a fekete bőrű embereket így a kutyákat is. Van aki azért mert rossz "ómen"
Van egy nagy testű golden reti keverék szuka kutyám,90-95%-ban fekete és szeretem.
A fekete kutyák épp olyan szépek mint bármelyik másik,nem félek jobban tőlük.
Nem szeretik, mert valamiért bizalmatlanságot ébreszt bennük, olyan véleményt is hallottam már hogy nem mutat jól a fényképeken...Ostobaság.
Egyébként ez tény, menhelyes körökben mindenki tudja, hogy a fekete kutya lesz kb. az utolsó amit elvisznek, kivéve, ha valaki pont hogy a legesélytelenebbek közül választ, mert akkor előszeretettel visz nagytestű, fekete kankutyát.
Köszönöm a válaszokat!
Nekem egyébként fekete macskám is volt már, és imádni való volt! Ugyanez a helyzet a fekete kan kutyámmal.
Sőt, még azt is megmerem kockáztatni, hogy vannak olyan fajták, amit feketében a legszebbek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!