Miért nem szeretik a mai emberek a rock/metal zenét?
Mondjuk én azt gondolom, hogy Amerikából ez jön, ez a Dzsásztin Bíber és társai, és ezért őt kell szeretni...Mondjuk régen egymás után alakultak a metal/rock zenekarok,pl. Slayer,Metallica,Sepultura,Sodom... de abban az időben pl. Madonna meg Lagzi Lajcsi is ott volt,akkor miért szerették többen a metalt?
Úgy érzem, rossz korba születtem xD
bocs, ha elgépeltem vmit.
Hallgatnak, csak már nem trendi a médiákban!
Gondolom új kísérlet van folyamatban. Mivel folyamatosan manipulálnak minket...
Új kísérlet... xD
Amúgy azért nem lenne rossz-gondolom sztetek se- ha több rockzene lenne a médiában, meg nem mondanák az emberek a LMFAO-ra, meg nemtommire, hogy rock.EZ NEM Rock.
Mindörökké Rock...
Régen azért volt több a rock együttes, mert akkor volt kb. vége a II. Világháborúnak, és az azutáni időkben lett elterjedt a lázadás, meg ilyesmi.....
Most már nincs háború, és hasonlók, ezért nem "lázadnak" annyian.
És abban az időben a popot meg a többi műfajt mondhatjuk undergroundnak is, és most megint előjött, mert a tinédzserek körében eléggé felkapott lett, és a rádiók/tévék a hallgatottság/nézettség miatt nyomatják őket. Mondjuk még most is rengeteg rocker van.
És itt vagyok én is pl. :D
NIRVANA, Green Day, Bullet for my valentine 4ever!!
Mert bejött a szar dubstep, rap, pop ... meg társai.
Sajnos ezek miatt nem veszik észre az emberek az igazi zenét. :/ \m/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!